Kokonek Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Kokonek Imię: Mateusz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem aktywny na forum (od piątku trochę mniej przez dużą ilość spraw na głowie ale aktywnie i tak je przeglądam), nigdy w życiu nie dostałem warna (jeden tylko za 0 punktów) i chciałbym się sprawdzić w nowej roli. Mimo braku doświadczenia chciałbym je zdobyć pracując z ekipą o wiele bardziej doświadczonych ludzi. Zgłoszenia również daje (czasami pod wpływem emocji co jako moderator na pewno mi się nie zdarzy ze względu posiadania takiej roli) i w większości (chyba) poprawne. Mimo mojego poprzedniego zachowania zmieniłem się i staram się być bezkonfliktowy i na spokojnie wytłumaczyć dane zagadnienie/problem czy cokolwiek innego. Chciałbym dostać chociaż szansę ponieważ gdzieś te doświadczenie trzeba zdobyć a zwłaszcza na Sieci Serwerów na którym staram się udzielać. Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Niestety brak chyba że wliczamy serwery discord (na discordach pełniłem kilka funkcji np. Serwer youtubera TheUrhara który liczył kilka tysięcy z tego kilkaset stale aktywnych) Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzin, staram się regularnie zerknąć by sprawdzić nowe rzeczy. Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Aktywny, w ostatnim czasie staram się być bezkonfliktowy, jak mam coś robić to staram się zawsze taką rzecz skończyć (nie lubię zostawiać niezamkniętych spraw) Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Dwukrotny admin (JB oraz Retake) oraz stały i aktywny gracz Areny Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Discord, Teamspeak 3, ewentualnie Facebook (messenger), whatsapp oraz tutaj na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 na nie - za mało zrobiłeś dla areny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Nie mnie ogarniasz Toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Na nie -/+ doświadczenie - 0 poprawy w zachowaniu - prowokacje Edytowane 29 Marca 2022 przez Mathy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Na nie -Toxic -Zachowanie Edytowane 29 Marca 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Hahahahaahahah zart jakis ? Mental nic nie zrobiles dla areny zachowanie dno czeste prowokacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Godzinę temu, Kokonek napisał: staram się być bezkonfliktowy i na spokojnie wytłumaczyć dane zagadnienie/problem czy cokolwiek innego tf tf -liczne kłótnie i prowokacje na shoutboxie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Na Nie xdd -Toxic -mental -Kłótnie między graczami -zachowanie -prowokujesz praktycznie każdego -nic dla areny nie zrobiłeś -nie ogar - 0 doświadczenia Edytowane 30 Marca 2022 przez Wrobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na nie -toxic -mental -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 30 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 na nie, bo masz aktywnego CTBana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na Nie -Mental -Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na tak -miły gracz -profesjonalny -nie ma problemów z ortografią jak pewne osoby -doświadczenie -dojrzały emocjonalnie -aktywny -swoją obecnością na AS nie odstrasza graczy -gdy zawsze ktoś potrzebuje pomocy to w 110% pomaga danej osobie (wyrwałby nawet swoje serce, aby komuś było lepiej) W dniu 29.03.2022 o 22:01, Jasiok napisał: - za mało zrobiłeś dla areny. Na pewno więcej zrobił niż ty. W dniu 29.03.2022 o 22:06, #$Monster$# napisał: mnie ogarniasz Chyba dobrze skoro osoba @Kokonek'a ciebie ogarnia. W dniu 29.03.2022 o 22:39, KIJO napisał: -Toxic @Kokonek nigdy nie był toksyczny, a te dwa marne argumenty możesz sobie wsadzić w 4 litery W dniu 29.03.2022 o 22:59, kingu napisał: Hahahahaahahah Bardzo mało dojrzałe zachowanie ze strony osoby, która jest nawet na wysokiej randze jak na tej sieci. Wyśmiewanie graczy, którzy chcą spróbować czegoś nowego jest mega słabym zachowaniem i prosiłbym, aby jakaś wyższa ranga zareagowała, bo to śmiech na sali to co sobą reprezentujecie jako UBT W dniu 29.03.2022 o 22:59, kingu napisał: zart jakis ? Jak widać kandydat na MODERATORA napisał podanie, więc nie jest to żartem, aczkolwiek mogę stwierdzić śmiało, że masz dwubiegunowość W dniu 29.03.2022 o 22:59, kingu napisał: zachowanie dno TWOJE ZACHOWANIE TO DNO, PONIEWAŻ ROZSYŁASZ IP innych graczy z AS, wykorzystując przy tym SB (czyli wyciągasz IP z SB), oczywiście wykorzystując swoją posadę. Tak jak mówiłem te cale UBT to śmiech na sali i polecam coś z tym zrobić (pełnego ss posiadam, aczkolwiek chyba nikt nie chce, aby IP @Kokonek'a wyciekło). ŚMIAŁO MOŻNA STWIERDZIĆ, ŻE UBT NIE ZAJMUJE SIĘ SWOJĄ PRACĄ TYLKO WYCIĄGA IP INNYCH GRACZY I KOMULUJE JE NA JAKIMŚ DC, ABY PÓŹNIEJ JE WYKORZYSTAĆ PRZY DOBREJ OKAZJI. W dniu 29.03.2022 o 22:59, kingu napisał: czeste prowokacje Swoją osobą podbudzasz innych do prowokowania innych graczy z AS W dniu 30.03.2022 o 11:50, Wrobel napisał: - 0 doświadczenia Komuś chyba psycha siadła z powodu odrzucenia swojego podania, gdzie sam pisałeś, że twoje doświadczenie to DNI, hipokryzja W dniu 29.03.2022 o 23:08, Esper napisał: -liczne kłótnie i prowokacje na shoutboxie Jakieś dowody? Koknek ostatnią wiadomość napisał chyba z 1 mies temu, także polecam, aby jakiś moderator coś z tym zrobił. W dniu 30.03.2022 o 12:20, Nitos napisał: brak doświadczenia I co z tego? Każdy może spróbować swoich sił i może po czasie ta osoba może nawet być lepsza od os z doświadczeniem. W dniu 30.03.2022 o 12:51, xdar1uNqq napisał: na nie, bo masz aktywnego CTBana Po tej wypowiedzi stwierdzam, że cały UBT ma nierówno pod sufitem, ponieważ jak widać po wypowiedzi bardzo niemądrej osoby z UBT... porównuje podanie na moderatora z serwerem XD POLECAM WŁAŚCIELOWI ZROBIĆ Z TĄ MAFIĄ UBT, BO TO CO SIĘ DZIEJE W TYM ŚMIESZNYM UBT TO ŚMIECH NA SALI i - 1000 DO ROZWOJU TEGO PIĘKNEGO PROJEKTU PRZEZ OWE UBT Trzymam kciuki za podanie @Kokonek i mam nadzieję, że dacie temu dobremu chłopakowi szansę, pozdrawiam z całą rodzinką. 3 2 Zmniejszyłem rozmiar czcionki (z 48) Przez Tomgra, 18 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 2 godziny temu, PoLaR napisał: Na tak -miły gracz -profesjonalny -nie ma problemów z ortografią jak pewne osoby -doświadczenie -dojrzały emocjonalnie -aktywny -swoją obecnością na AS nie odstrasza graczy -gdy zawsze ktoś potrzebuje pomocy to w 110% pomaga danej osobie (wyrwałby nawet swoje serce, aby komuś było lepiej) Na pewno więcej zrobił niż ty. Chyba dobrze skoro osoba @Kokonek'a ciebie ogarnia. @Kokonek nigdy nie był toksyczny, a te dwa marne argumenty możesz sobie wsadzić w 4 litery Bardzo mało dojrzałe zachowanie ze strony osoby, która jest nawet na wysokiej randze jak na tej sieci. Wyśmiewanie graczy, którzy chcą spróbować czegoś nowego jest mega słabym zachowaniem i prosiłbym, aby jakaś wyższa ranga zareagowała, bo to śmiech na sali to co sobą reprezentujecie jako UBT Jak widać kandydat na MODERATORA napisał podanie, więc nie jest to żartem, aczkolwiek mogę stwierdzić śmiało, że masz dwubiegunowość TWOJE ZACHOWANIE TO DNO, PONIEWAŻ ROZSYŁASZ IP innych graczy z AS, wykorzystując przy tym SB (czyli wyciągasz IP z SB), oczywiście wykorzystując swoją posadę. Tak jak mówiłem te cale UBT to śmiech na sali i polecam coś z tym zrobić (pełnego ss posiadam, aczkolwiek chyba nikt nie chce, aby IP @Kokonek'a wyciekło). ŚMIAŁO MOŻNA STWIERDZIĆ, ŻE UBT NIE ZAJMUJE SIĘ SWOJĄ PRACĄ TYLKO WYCIĄGA IP INNYCH GRACZY I KOMULUJE JE NA JAKIMŚ DC, ABY PÓŹNIEJ JE WYKORZYSTAĆ PRZY DOBREJ OKAZJI. Swoją osobą podbudzasz innych do prowokowania innych graczy z AS Komuś chyba psycha siadła z powodu odrzucenia swojego podania, gdzie sam pisałeś, że twoje doświadczenie to DNI, hipokryzja Jakieś dowody? Koknek ostatnią wiadomość napisał chyba z 1 mies temu, także polecam, aby jakiś moderator coś z tym zrobił. I co z tego? Każdy może spróbować swoich sił i może po czasie ta osoba może nawet być lepsza od os z doświadczeniem. Po tej wypowiedzi stwierdzam, że cały UBT ma nierówno pod sufitem, ponieważ jak widać po wypowiedzi bardzo niemądrej osoby z UBT... porównuje podanie na moderatora z serwerem XD POLECAM WŁAŚCIELOWI ZROBIĆ Z TĄ MAFIĄ UBT, BO TO CO SIĘ DZIEJE W TYM ŚMIESZNYM UBT TO ŚMIECH NA SALI i - 1000 DO ROZWOJU TEGO PIĘKNEGO PROJEKTU PRZEZ OWE UBT Trzymam kciuki za podanie @Kokonek i mam nadzieję, że dacie temu dobremu chłopakowi szansę, pozdrawiam z całą rodzinką. XDD?? Nie mental toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 nie -mental -nic nie zrobiles dla as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) 21 godzin temu, Kokonek napisał: Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Dwukrotny admin (JB oraz Retake) oraz stały i aktywny gracz Areny Nic tylko pogratulować stałości i aktywności... -Tak naprawdę to nic nie zrobiłeś dla AS -Prowokacje - Jest lepszy kandydat Na NIE Edytowane 30 Marca 2022 przez invi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 według mnie jesteś jeszcze nie dojrzały na to stanowisko nie mówię że ja jestem ale widzę u ciebie liczne prowokacje oraz jest lepszy oraz bardziej dojrzały kandydat Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie nadajesz się na wiele rang na arenie, a co dopiero na moderatora... - Prowokacje - Zachowanie - Zasługi dla Areny są mierne.. powiedziałbym nawet że są zerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi