uSzanowankoo Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Jako, że od dłuższego czasu nie gram w tą grę [wejdę raz na miesiąc] a na forum również już nie mam czasu postanowiłem napisać pożegnanie i skupić się na prywatnych sprawach oraz pracy. Pozdrawiam Grubas Team [ @ DOMINO/ @AQQ/ @wiesiu_HACKER/ @ Wrobel], wszystkich graczy HnS [jest was tylu, że nawet nie wiem od kogo zacząć wymieniać], wszystkich użytkowników forum. Miło było spędzić z wami te 3 lata na tej sieci i mam nadzieję, że będą lepsze dni i serwery będą ciągle zapełnione. Miłego dnia.. gałgany! *woof* *psik* *woof* P.S: Gang Pieseły [HnS] będzie dalej na mnie, ale znajdę osoby, które będą zastępcami i będą ogarniać gang. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Będzie nam ciebie brakować pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 pa wroc jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 bajo 😧 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 KTO BEDZIE WALCZYL O MOJEGO UNPERMA :( trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) *nikt Bywaj, widzimy się na świnta, DL2 sam się nie przejdzie BAJO Edytowane 18 Marca 2022 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Xddd kiedy powrot? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 wiem że cię wkurwiałem ale trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) W końcu... siema Edytowane 18 Marca 2022 przez TomSoneK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 3maj sie dzieki za wszystkie grafiki 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 42 minuty temu, DOMINO napisał: *nikt Bywaj, widzimy się na świnta, DL2 sam się nie przejdzie BAJO Kupuje po wypłacie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 gdzie zasłużony w ogóle @ xBonio trzymaj się uszatek CZEŚĆ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Wrócisz na Święta Bożego Narodzenia? Edytowane 18 Marca 2022 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Eee mordo nie pybało cie?,bede tęsknił, Zara nam bazę zrajdujom a ty porzegnianie piszesz :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Kto to uszanowanko? Spoiler Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Gałganie nie pier**** kocopołów. Ale i tak trzymaj się tam (a nie trzymaj co innego) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Trzymaj się, miło było. 👋🙄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 mam nadzieje że jeszcze wrócisz, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Będzie brakować:( pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_guy1337 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 SADGE, ZEGNAJ USZANOWANY PRZYJACIELU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi