Terminator Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Nick: TerminatorImię: KarolWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Na forum jestem już trochę czasu, regulaminy są mi dobrze znane. Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek miał jakiekolwiek zastrzeżenia do tego jak wypełniam swoje obowiązki, czy mojego zachowania na forum. Unikam prowokacji, więc jestem w stanie powiedzieć, że konflikty omijam łukiem. Staram konflikty rozwiązywać dobrą argumentacją bez jakiejkolwiek agresji słownej. Staram się każdego traktować na równi z innymi, aby nie było podziału na lepszych i gorszych. Co prawda funkcji moderatora większego forum nie pełniłem, ale myślę, że nie jest to problem. Doświadczenie w moderowaniu: Aktualnie posiadam major admina a wcześniej posiadałem moderatora na innej sieci, (silnik mybb,ips) więc z większością funkcji się zapoznałem.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam odpalone praktycznie cały czas, więc robota będzie wykonywana ekspresowo.Coś o sobie: Mam na imię Karol, mam 17 lat i mieszkam w województwie lubelskim oraz uczęszczam do technikum logistycznego. Jestem osobą miłą, opanowaną, godną zaufania, pomocną oraz bezstronną. Lubię pomagać innym, na tyle ile umiem. Interesuję się jazdą na rowerze, koszykówką, czytaniem komiksów i książek, graniem w gry komputerowe czy w ostatnim czasie grafiką. Wydaje mi się że jestem stanowczy w tym co robię a zarazem bezstronnym w podejmowaniu niektórych decyzji. W wolnym czasie lubię wychodzić na spotkania ze znajomymi.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Aktualnie od dość długiego czasu jestem major adminem arenek oraz od niedawna grafikiem, a wcześniej posiadałem przez długi okres czasu admina na HNS'ie i w międzyczasie admina na innych serwerach areny (drv2,1vs1).Kontakt: discord(!!!Termi#2137), steam, forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak mila osoba dlugo już jest na arenie ogarnia pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ofc że na tak :v +termi +ogar +Miły +chęci +koxik + @m +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak +doswiadczony +spoko osoba +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 +2 lata na arenie +/- wiek Jestem na tak @ xdar1uNqq ciebie tu widze lub @ kingu 2 Te osoby nie złożyły podań jak widzisz, bez zbędnych prowokacji Przez SchMidT, 19 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Na tak +Wiek +Staż +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 tak aktywnosc jest slabsza od toruta masz wiecej obeznania z rolą moderacyjna tu na + ogar -lepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak +całkiem długo ma tego majora +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Bezkonfliktowy; Stara się(3 razy mi pracę poprawiał, bo mi nie pasowały głupoty xD) Doświadczenie M@ Na tak :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 + Wiek; + Doświadczenie; + Jesteś ogarnięty Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Z aktualnych generalnie top 1 kandydat podobo odżywki arenki z @ Tomgra bezkonfiktowy minusem jest za malo twoich wypowiedzi na forum, a nie chcemy śpiących m@ jak aktualne ubt Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak +Jest tu znany +Wypełnia się ze swoich obowiązków +Powszechnie lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwal Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak +Doświadczenie +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak +ogar +godny zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 +Chęci +Aktywność Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Moim zdaniem moderator powinien być osobą, która wyróżnia się czymś na forum; przyciąga użytkowników swoją obecnością; "tworzy" forum, a nie jest tylko jej częścią. Jesteś z nami od 2 lat, a ja o Tobie w zasadzie nic nie wiem, chociaż jestem tutaj znacznie dłużej. Z ciekawości przejrzałem 10 stron Twojej ostatniej zawartości i nie znalazłem ani jednej interesującej wypowiedzi. Osobiście nie chcę moderatora, który TYLKO głosuje na serwery CS:GO i robi grafiki (co jest de facto Twoim obowiązkiem jako m@ i grafik) oraz wypowiada się TAK/NIE pod propozycjami bez żadnego sensownego uzasadnienia. (tak jak to robi chociażby Tomgra i uSzanowanko) Większe zasługi dla areny? Ciężko mi tutaj cokolwiek wskazać, a jesteś tu 2 lata. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na tak, Najwięcej zgłoszeń otrzymuję od Ciebie, Doświadczenie z silnikiem IPS, które mogłeś doświadczyć na moim byłym forum, Aktywność na forum [7 minut temu w trakcie pisania tego postu], Tutaj minus jest jak pisał SK4N3R, brak wypowiadania się na różne sprawy dotyczące sieci, Aktualnie nie ma z Tobą żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na Tak +aktywność +niebieski nick +brak problemów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PodlaSkyy Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) Na nie (powod: imie karol) Edytowane 24 Lutego 2022 przez PodlaSkyy 2 1 Świetny powód.. SPAM Przez uSzanowankoo, 24 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi