Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na moderatora

Udostępnij

Terminator

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Terminator
Imię: Karol
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Na forum jestem już trochę czasu, regulaminy są mi dobrze znane. 
Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek miał jakiekolwiek zastrzeżenia do tego jak wypełniam swoje obowiązki, czy mojego zachowania na forum.
Unikam prowokacji, więc jestem w stanie powiedzieć, że konflikty omijam łukiem. Staram konflikty rozwiązywać dobrą argumentacją bez jakiejkolwiek agresji słownej.
Staram się każdego traktować na równi z innymi, aby nie było podziału na lepszych i gorszych.
Co prawda funkcji moderatora większego forum  nie pełniłem, ale myślę, że nie jest to problem. 
Doświadczenie w moderowaniu: Aktualnie posiadam major admina a wcześniej posiadałem moderatora na innej sieci,
(silnik mybb,ips) więc z większością funkcji się zapoznałem.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam odpalone praktycznie cały czas, więc robota będzie wykonywana ekspresowo.
Coś o sobie: Mam na imię Karol, mam 17 lat i mieszkam w województwie lubelskim oraz uczęszczam do technikum logistycznego. Jestem osobą miłą, opanowaną, godną zaufania,

pomocną oraz bezstronną. Lubię pomagać innym, na tyle ile umiem. Interesuję się jazdą na rowerze, koszykówką, czytaniem komiksów i książek, graniem w gry komputerowe czy w ostatnim czasie grafiką.
Wydaje mi się że jestem stanowczy w tym co robię a zarazem bezstronnym w podejmowaniu niektórych decyzji. W wolnym czasie lubię wychodzić na spotkania ze znajomymi.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Aktualnie od dość długiego czasu jestem major adminem arenek oraz od niedawna grafikiem, a wcześniej posiadałem przez długi okres czasu
admina na HNS'ie i w międzyczasie admina na innych serwerach areny (drv2,1vs1).
Kontakt:  discord(!!!Termi#2137), steam, forum.

Moim zdaniem moderator powinien być osobą, która wyróżnia się czymś na forum; przyciąga użytkowników swoją obecnością; "tworzy" forum, a nie jest tylko jej częścią. Jesteś z nami od 2 lat, a ja o Tobie w zasadzie nic nie wiem, chociaż jestem tutaj znacznie dłużej.

Z ciekawości przejrzałem 10 stron Twojej ostatniej zawartości i nie znalazłem ani jednej interesującej wypowiedzi. Osobiście nie chcę moderatora, który TYLKO głosuje na serwery CS:GO i robi grafiki (co jest de facto Twoim obowiązkiem jako m@ i grafik) oraz wypowiada się TAK/NIE pod propozycjami bez żadnego sensownego uzasadnienia. (tak jak to robi chociażby Tomgra i uSzanowanko)

Większe zasługi dla areny? Ciężko mi tutaj cokolwiek wskazać, a jesteś tu 2 lata.

• Lubię to! 1

Na tak,

• Najwięcej zgłoszeń otrzymuję od Ciebie,
  • Doświadczenie z silnikiem IPS, które mogłeś doświadczyć na moim byłym forum,
  • Aktywność na forum [7 minut temu w trakcie pisania tego postu],
  • Tutaj minus jest jak pisał SK4N3R, brak wypowiadania się na różne sprawy dotyczące sieci,
  • Aktualnie nie ma z Tobą żadnych problemów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności