Tomsonek Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Nick: TomSoneK Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest patologia na serwerze i także zdarza się że jest w ct gracz który robi fk lub nie ogrania i myślę że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Doświadczenie w adminowaniu: admin jb, admin rt1, admin om, admin drv1, admin rt3, admin 5v5, admin 2maps, major admin Jak długo gram w CS:GO?: zaraz będzie 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczornych Link GT: Aktualne Stare Stare Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 tak ogar szefito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Tak + Były admin + Staż + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Na tak + Major admin + Bogate doświadczenie w adminowaniu + SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Tak + Były admin + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 ta +aktywnosc +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 +ogar +doświadczenie +SM +wiek -aktywność Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 tak +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Nie a dlaczego, rezygnacja woczraj za brak chęci do gry na innym serwerze. Gt w sumie aktywne 3 ostatnie dni gdzie było dużo wolnego, a młyn i tak będzie zawsze 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Tak +doświadczenie +mutacja +na jb zawsze adminów trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Powiem tak. Burdelu nie robisz, piszesz na u@ jak ktoś łamie regulamin, zgłaszasz graczy ale jedyne co jest trochę meh to pisaniu na u@ rzeczy typu "daj mu muta", "halo dawaj mu bana". Tylko to jest według mnie trochę irytujące bo wiemy dokładnie, co robić, dodatkowo posiadasz doświadczenie w roli admina bo wielokrotnie pełniłeś daną funkcję + major admin, to jest moja obiektywna opinia. A tak to jestem na Edytowane 15 Listopada 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Na tak +doświadczenie +sm +ogarniasz +poświęcasz dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 na Tak staż doświadczenie aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi