Skocz do zawartości

[Odrzucone] Powrot surf+klasy

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Ale po co?
Lepiej zainwestować w jakieś reklamy istniejących serwerów niż otwierać znów nowy serwer, który po x czasie przestanie mieć graczy znając życie.

Był serwer surf i gdzie on jest teraz?
Nie pamiętam dokładnie co tam się stało z nim 😮

Moim zdaniem lepiej by było otworzyć jakiś serwer, który nie będzie skupiał się tylko na stałych graczach [pacz Mirage / RT].
Ciekawy by był serwer na zasadzie tylko kilku map - Mirage / Inferno i jakieś inne najbardziej popularne mapy.

• Administrator Forum

Jeden surf nie wyszedł, więc nie chce mi się wierzyć, że kolejny w tak krótkim czasie od upadku poprzedniego odniesie sukces.

Godzinę temu, naiz napisał:

aktualnie należy zmniejszyć ilość serwerów, a nie dokładać

Powinno się raczej przekształcać tryby na istniejących serwerach niż je zamykać, bo tak to graczy będzie tylko coraz mniej. A już najlepiej by było, gdyby administracja się porządnie wzięła za te serwery, które już się na sieci znajdują. Patrz 1v1, HNS, Drv1, serwery CS 1.6 - wszystkie wyżej wymienione serwery przez większość czasu świecą pustkami.

Jak już kiedyś pisałem, nie widzę sensu istnienia Drv1, skoro istnieje podobny, nie zapchany serwer Drv2. Można by przekształcić jedynkę w jakiegoś 2/3/4 mapsa, z gomodem yamakashiego (strasznie się na niego uwziąłem) no chyba że zabronił :(

Edytowane przez Tomgra
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

21 godzin temu, Australia napisał:

Niby na tak, bo zanim grałem na jb był to mój ulubiony tryb, ale z drugiej strony skoro surfy tu nie wychodzą to nie ma sensu się w to pchać :// serwery kosztują w końcu co nie

Dokładnie to, może wypali :v

Dobrze, niby napisałem post wyżej.. ale napiszę kolejny..

Jeśli chcemy przywrócić serwer do życia to musi mieć na start dobrze dobraną ekipę -m.in major admin i adminów na start. Wcześniejszy niby był planowany, był niby przemyślany ale po jakiś czasie on umierał. Serwer Surf cechuje się jak mówiłem wcześniej na niestałych graczach, a na nowych często randomowych ludziach z wyszukiwarki serwerów.
Dodatkowo według wielu graczy nasza sieć zaczyna mieć czarne miesiące, gdzie gracze coraz to mniej przebywają na serwerach naszej sieci... jednak pytanie czy kolejny serwer surf będzie oświeceniem naszej sieci?
Moim zdaniem nie, trzeba walczyć o serwery które mamy... wystarczy zgadać się na jakiś serwer [przykładowo codziennie o 18:00] by stali gracze sieci wbili na serwer i pomagali w promocji serwerów jakie już mamy. Mamy sporą społeczność jeszcze to warto wbić codziennie na różne serwery o pewnej godzinie, zamiast gadać i gdybać możemy starać się przywrócić serwery na właściwe tory.

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności