Karczmi Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nick: Karczmi Wiek: Mam 14 lat, w tym miesiącu, za kilka dni, będę miał 15 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem, na to stanowisko dlatego, że posiadam małą ilość commsów. Staram się grać często na serwerze, jak tylko mogę, wydaje mnie się, że moja aktywność jest dość dobra. Staram się zachować kulturę, oraz nie robić zamętu na serwerze, wiadome, czasami się zdarzy, że napiszę coś nieprzyzwoitego na chacie, ale zdarza się to bardzo rzadko. Zazwyczaj tylko wtedy, kiedy zaczyna mnie irytować internet, i mam duży ping. Staram się hamować z słowami, i nikogo nie obrażam. Doświadczenie w adminowaniu: Na naszej sieci, zostałem przyjęty na stanowisko admina na serwerach: Retakes #3, Only AWP. Posiadam również sporę doświadczenie z innych gier, takich jak Minecraft, gdzie pojawiałem się w administracji na jednych z większych serwerów. Kolejną grą jest SCP: Secret Laboratory, gdzie byłem w administracji, na jednym z największych serwerów w Polsce. Jak długo gram w CS:GO?: Praktycznie od małego, już za młodziaka interesowałem się takimi grami jak cs 1.6, potem zamieniło się to na CS:GO. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu, nie licząc weekendu, staram się grać na serwerach między godzinami 15-24. Na weekendach, 15-03. Link GT: GameTracker Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Ja bym brał, na tak Doświadczenie Aktywność Zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Tak Mutacja Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Na tak Chęci Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Na tak +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Na tak. +sm +mutacja +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 8 Września 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 +aktywność +zachowanie - na serwerze nigdy się nie odzywasz Na Tak Spoiler Nie ma czegoś takiego, jak "za dużo adminów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 16 godzin temu, Karczmi napisał: SCP: Secret Laboratory za grę od Moszki szanuje Na tak +aktywność +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Na +sm +zachowanie +/-wiek -więcej się odzywaj na serwerze(nigdy cię nie słyszałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 tak +aktywnosc +zachowanie -nigdy cie nie slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 tak +doswiadczenie +ogar + z Rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Pomimo, że wiem o zatargach związanych z twoją osobą oraz tym że odzywasz się na serwerze dopiero po tym jak gracze Ci o tym wypomnieli, dam Ci admina na okres próbny. Pamiętaj jeszcze o przeczytaniu regulaminu oraz taryfikatora banów, by nie było skarg na Ciebie - na okresie próbnym będziesz sprawdzany przez adminów, przeze mnie ale też przez społeczność graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi