_antek Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nick: kingImię: AntoniWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Jestem na.forum juz od dłuższego czasu i jako admin poświęcam się obowiązkom w 100% , mam duzo czasu bo wakacje i myślę ze bede kompletną osoba na to stanowisko Czy miałeś styczność z sourcebans?: no niestety nieJak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10Czy grałeś kiedyś na cheatach? Wh, aim ,rage hack , bhJak długo gram w CS:GO?: 6lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: okolo 3.5hZnajomość SM: 4/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kinderking4Kontakt: Steam , dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 na nie -zachowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 7 minut temu, Janek_ napisał: -zachowanie Janek dający minusy za zachowanie XD A już tak na serio to tak -ostatni ban za info +global, więc raczej będzie potrafił odróżnić cheatera od czystego gracza +staż na forum +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Lipca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Generalnie tę wymienianie plusów i minusów, i tak nie ma sensu, bo bonio na to nie patrzy ;v -/+ Wiek(No ja nie wiem czy Ty na pewno masz tę 16 lat patrząc na facebooka, ale nie wnikam.) - Przedostatnia rekrutacja na M@ OM(Szybko się wycofałeś, następnie wziąłeś admina i zrezygnowałeś po 12 dniach). - Ostatni ban, w którym też byłeś niezdecydowany. + Ranga + Chęci + Brak chętnych poza mną -/+ Doświadczenie z SM i SB, ale to nic skomplikowanego, więc szybko byś podłapał. + Doświadczenie w czitach - Rangę ACTa masz brać na stałe, a nie tylko wakacje ;v - Trochę mało przekonujące podanko. Można byłoby dać szansę, ale ciężko ocenić, bo często zdanie zmieniasz ;/ na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Na Tak +Wiek +Chęć -Krótkie Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Na tak +Ogarnia +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:521010036&advType=steamid wydaje mi się że to wystarczający powód na ukazanie zachowania i dojrzałości :v nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Na Tak +Chęci +Ogar +Grałeś kiedyś na cheatach +SM +staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nie wiem mam mieszane uczucia wobec ciebie. Bo z jednej strony gagować innego admina jest trochę nie odpowiedzialne. Drugi powód to co pokazał @ naiz No ale dobra niech stracę Na Tak. +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 tak ogarnaisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 na tak +wiek +sm +globalitto posiadany jest 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 +Nie ma żadnych chętnych na stanowisko. Chyba, że ktoś się waha z napisaniem podania. +Przydałoby się, aby ktoś pełnił te rolę. +Dość długi staż na forum +Umiejętność oceniania cheaterów +Ogarnia grę o nazwie csgo, wie co jest pięć Jestem za tym, aby twoje podanie zostało rozpatrzone przez rangi wyższe POZYTYWNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 tak +wiek +staż +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 na nie -zachowanie (potrafisz wyzywac i byc chamski dla graczy) -nie reagujesz zbyt czesto a powinienes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na +wiek +doświaczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 + cos umie + wiek - toxic na ts + staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Tak +wiek +staż +doświadczenie, wiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi