Skocz do zawartości

[Odrzucone] Frosztj na zielonego?

Udostępnij

frosztj

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Frosztj
Imię: Piotr
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Obecnie jestem bardzo spokojnym człowiekiem, na nowym forum jestem od niemal dwóch lat, większość szablonów poznałem i umiem z nich korzystać. Kończy się szkoła, więc praca nie będzie przeszkodą dla opiekowania się forum, wszystko zdane, więc mogę wracać z off'a na nasze forum :)
Doświadczenie w moderowaniu: Ogarnianie czatów na youtube i praca z silnikiem ips w późniejszym czasie
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ze względu na połączenie szkoły i pracy przez ostatni czas zerkałem tylko chwilowo na forum. Szkoła się kończy, więc wracam z off'a
Coś o sobie: Tak jak pisałem jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, umiem podejmować rozsądne decyzje i jako ranga ubt  zawsze wykazywałem się sprawiedliwością.

Uczęszczam do trzeciej klasy o profilu informatycznym, więc większość technicznych spraw jestem w stanie "ogarnąć", nasze forum i jego szablony znam doskonale.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: M@ drv2 przez okres prawie roku, ubt podobnie, kolejna sprawa to małe, ale jednak wsparcie Benia i Schmidt'a  przy projekcie surfa i wielokrotna rola admina na paru serwerach.
Kontakt: Steam Discord: Piotr #5073

Edytowane przez frosztj
  • Lubię to! 2
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Doświadczenie:
- Jakieś tam doświadczenie jest, choćby te moderowanie czatu na youtube, mogłeś bardziej określić gdzie to było i czy twórca jest popularny i ma jakąś tam większą oglądalność, możesz również moderować czat na youtube kolegi która ma dwóch oglądających. Co do tego silnika ips to nie mam pojęcia co to jest i nie mam zamiaru się na ten temat wypowiadać i zagłębiać.

Reputacja na sieci:
- Twoja reputacja na forum myślę, że jest dość dobra, jak nie bardzo dobra. Nie widziałem żebyś się wiązał w jakieś konflikty, na serwerze również jak jakimś Cię zobaczyłem to negatywnych sytuacji nie było. Zdarzyło się posiedzieć również na tsie i pogadać i nie jesteś jakimś typowym areniakiem tzw. patusem.

Inne role które pełniłeś:
- Tutaj doświadczenie w tej kwestii jest również dość spore, tym bardziej major admin na drv2 którego zająłeś posadę i posiadałeś te rolę przez prawie rok. Kolejna kwestia UBT, czyli kolejna rola którą pełniłeś długi czas, widać, że jest ta chęć działania jeśli masz czas. Ostatnia kwestia też na duży plus jeśli faktycznie tak było. Widniało lekkie zaniedbanie przy owych rangach, ale czym to spowodowane było to nie wiem.

Aktywność na forum:
- Aktywność, nawet dobra, nie jest najlepsza, ale sam wspominałeś, że nie miałeś czasu żeby uczestniczyć aktywnie w życiu forum. Miejmy nadzieję, że jeśli uda Ci się dostać na stanowisko moderatora forum to aktywność twoja się zmieni.

Staż na sieci:
- Jesteś tutaj od długiego czasu, byłeś chyba nawet na sieci jak jeszcze było stare forum, ale tego pewien nie jestem. Akurat ta kwestia na duży plus.

Wstępnie, na ten czas jestem na tak.

Edytowane przez Karczmi

Powiem tak, jak byłeś opiekunem na surfie i coś od Ciebie z @ SchMidTchcieliśmy to musieliśmy czekać zazwyczaj parę dni na odpowiedź więc nie jesteś zbytnio aktywny. 

Tłumaczyłeś to tym albo że dużo wyjeżdżasz itp. i dla tego nie masz czasu, albo robiłeś coś na drv2... 

Mam takie odczucie że dosyć rzadko spoglądasz na forum, poza tym wiele na forum nie wnosisz bo Twoje ostatnie posty to jedynie odpowiedzi na pytania dnia, zero odpowiedzi na jakieś propozycje itp. 

Jestem na nie. 

• Lubię to! 1

To tak poruszył bym temat twoich poprzednich rang. Miałeś UBT, Majora, Opiekuna, Admina HNS I TS chyba. Pierwsze UBT z początku z tego co pamiętam coś tam robiłeś, ale po jakimś miesiącu znudziło ci się i trzymałeś rangę przez kolejne kilka miesięcy robiąc może 1 skargę na 3 miesiące. Podczas twojego majorowania na DRv2 jakieś tam konkursy/eventy robiłeś za co szanuje, ale na serwerze twoja aktywność była zerowa przez kilka miesięcy. Może i wchodziłeś na te  dwa razy na miesiąc na kilka minut by coś tam po zmieniać, ale regularnie granie na serwerze też jest bardzo ważne. Dostrzegł byś będąc na serwerze błędy występujące na nim itp. Teraz Opiekun... Miałeś to może przez kilka tygodni i ciekawe dlaczego bonio ci go zabrał hmm pewnie się nie chciało. Adminów to wtedy totalnie zaniedbałeś to nawet nie ma co mówić. Obecnie na forum też rzadko cię widzę.

Według mnie znudzi się ci moderator po miesiącu i będziesz go trzymał tylko dla kolorku. Pewnie będzie tak jak to było z twoimi poprzednimi rangami. Jestem na nie:peepoKitty:

Edytowane przez ToruT

Patrząc na twoje wcześniejsze rangi zawsze przypomina się ogromna liczba nieaktywności, którą przedłużałeś z dnia na dzień

Spoiler

1.png.0d5d9262adecade7c261748b84593441.png
2.png.7ac9b007ee135bbd669892cadc8dc348.png
3.png.de6a0daea60d404083df671de63fa003.png
4.png.44d7ccb84fe9014ea43fb3b3b76ec010.png

W ten sposób zrobiłeś nie aktywność od 28.10 do 30.11. Było tego więcej i zawsze pod koniec sam często wspominałem na czacie forum że napiszesz kolejną to nieobecność [co zawsze się sprawdzało].

Twoje zaangażowanie pamiętam za czasów UBT oraz Admina HnS, gdzie olewałeś te rangi z tłumaczeniem nieobecności albo pracą nad innymi obowiązkami. Przykładowo jak @ ToruTpisał, rozpisywałeś skargi tylko te łatwiejsze i jak miałeś ochotę raz na 2-3 miesiące tłumacząc się dalej obowiązkami / nieobecnościami.

Z pracy Major admina nie jestem w stanie Cię podsumować, gdyż nie grałem na serwerach gdzie ty po HnS trafiłeś.

Jestem na nie :no:

Obiektywnie patrząc, gdy miałeś admina hns, jaila, ubt, majora i opiekuna, nie wywiązywałeś się z ich obowiązków, conajwyżej na początku, aż do czasu znudzenia. Pomimo końca szkoły, wątpie ze alkolibacje nie przyciągną większej uwagi, przez co będzie 1:1 jak ze szkołą. Pomimo wszystkich innych twoich cech, lenistwo i chęć zatrzymania kolorku, aniżeli rezygnacji z niego sprowadza do opinii na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności