Nitos Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Na tak ogarnia wiek aktywnosc staż Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Matysiak napisał: Jako iż bacznie z @KamyKrozgryzaliśmy całą dramę, bardzo łatwo jest mi powiedzieć, że gdyby nie Nastkaa, to po prostu ta drama by umarła hehe beczunia. Je*ać ją Jako iż szmitu znam ciebie jednak trochę czasu, bo meh niestety spędziliśmy jednak go sporo jestem zmuszona tutaj dać na nie - Nadal nic się tutaj kompletnie nie zmieniło nadal leci na kolorek. - Przede wszystkim zmieniłeś nastawienie na ludzi (Brak jakiegokolwiek zaufania do drugiej osoby) co w szczególności również u Ciebie minusuje. Każdy tutaj prawie, który się wypowiedział wspomniał, że szmitu jest "dojrzały". Niestety nie widać tego po nim, więc po co takie kłamstwa? X D@Domcia- Trzeba chyba tu kogoś zwyzywać XD Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Sadystka 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 7 godzin temu, Matysiak napisał: Jako iż bacznie z @KamyKrozgryzaliśmy całą dramę Przez minutę szukałem gdzie mnie oznaczyłeś w tym poście XD Ale tak, biuro detektywistyczne "Matysiamyk" zapraszamy 7 godzin temu, Matysiak napisał: radzę UWAGA Shotujcie to, rzadki okaz popełnienia błędu przez MATYSIAKA złapany NO HIT Można by było trochę tutaj napisać na temat szmita ale po co skoro @ Matysiak już wszystko napisał W sumie ze szmitem dawno gadałem więc nie wiem czy się zmienił czy nie także będę tu bazował na opiniach innych :DD Z tego co widzę to on mówi że się zmienił, ta jego baba też i osoby które nie są na forum nawet pół roku też xd. Natomiast yyy "weterani" mówią że chuja się zmienił więc... Jestem na nie lol. 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Na tak +Kozak 1 To nie jest argument Przez RuteK, 8 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Umie w te klocki M@/ACT/O@/Mod Ogarnia Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 8 Czerwca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Myślę, że jeśli chodzi o aktywność na forum to weryfikacja jest prosta. Jako były potężny ubtek mogę stwierdzić, że nie zaglądasz na forum zbyt często - to znaczy nie sprawdzasz istotnych działów, bo często skargi leżały rozwiązane czekając tylko na Twoją decyzje po pare dni. Nie wykonujesz swoich aktualnych obowiązków według mnie tak jak powinny być wykonywane. Masz swoje zdanie, nie sugerujesz się tym co mówią inni, ale nie wiem czy można to uznać za zaletę, bo potem pojawiają się admini bez mózgu. Masz za dobre serce dla ludzi :(( Maciek, niestety, nie jesteś odpowiednią osobą na ten moment, na stanowisko moderatora ;v Na nie :pepelove: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Maciuś oczywiście że na tak Ogarnięty Miły człowiek Tam doswiadczony Edytowane 9 Czerwca 2021 przez mondej 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi