Moderator xdar1uNqq Opublikowano 5 Czerwca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jako UBT sprawdziłem się, w sumie również jako ACT, niestety wtedy jeszcze nie znałem regulaminu podziemnego, ale już go poznałem, więc można uwolnić dla dariunka. Nie będę już pisał z nikim na discordzie :(( Nie było zastrzeżeń ani do tego czy byłem sprawiedliwy, ani czy ogarniałem czitera od nieczitera patrząc na to, że nawet musialem po nitosie sprzątać to chyba jakoś umiem w te demka :l Doświadczenie w ocenianiu demek: robilem za ubt i act, więc duże Jak długo gram w CS:GO?: 5latIle czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio trochę mniej, ale ogólnie sporoZnajomość SM: 5/10Link do profilu steam: StimKontakt: stim, forum, ts areny, ts robieniasalta fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Dobra niech stracę. ;// +wiek +staż +aktywność na forum -2 degrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 - zachowanie na dc - zachowanie na chatboxie - konflikt z naziem a jako UBT warto jednak ich zbytnio nie mieć nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na TAK. +wiek +aktywność na forum +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) -Patus -Chce mnie pobić -Alkoholik -Drama z naizem -Nie dostał M@ na OM'ie -Atencjusz Na tak Ale jak nie dostaniesz to będę z ciebie bekę cisną Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Matysiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) -Toxic, czy to na discordzie czy to na chatboxie -Niedojrzały spam repkami po dostaniu jednego "haha" -Zachowanie Jestem na nie. EDIT: Dawanie smutno mi pod opinią która nie jest pozytywna też nie jest jakoś dojrzałe. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 -dziecinne, żenujące zachowanie na chacie -zachowanie dc -wielokrotne degradacje z różnych stanowisk, przy czym lecenie na rangi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 4 minuty temu, Ciosek napisał: -Toxic, czy to na discordzie czy to na chatboxie -Niedojrzały spam repkami po dostaniu jednego "haha" -Zachowanie Jestem na nie. ale piecze pupka bo on dostanie a ty nie xddxdxdxdxdxd na tak + zachowanie + wiek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Na tak + doświadczenie - 2 degrady ale 2 nie słuszne czyli nic + sm Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Ixtro0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 nie - ma problem o mutacje jak kopek - 2 degrady - zachowanie na chxj sie pchasz na ta range wtf 1 czopek* Przez xBonio, 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na nie -Fatalne zachowanie na takowym discordzie, chatboxie, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na nie -zachowanie -myśli że jest kimś a nie jest -niedojrzały psychicznie 🤷♀️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na Tak Niech Już Będę Miły -zachowanie na ts3 + chatbox +aktywnosc +dobre rozpisywanie demek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na nie -Zachowanie na forum (chatbox) i discord co pokazuje że jesteś toksyczny, takie osoby nie powinny zajmować takiej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 na tak + chłop nie ma życia więc będzie siedział 24/7 przy skargach +doświadczenie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nie Niedawna degradacja z ubt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi