Joski Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie do !admin powód własny do kicka. Treść: Proponuję dodać możliwość dania własnego powodu do kicka przez !admin, bo jak gracze mają rosyjskie nicki lub inną czcionką napisany nick to trzeba kopiować przez profil. A dodanie własnego powodu kicka by to ułatwiło Edytowane 3 Marca 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Ułatwi to pracę admina. Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 NA TAK!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na tak, ale i tak nie będę z tego korzystał :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jak najbardziej na tak często chcemy dać kicka ale nie ma tam takiego powodu a gracz ma nick z chińskimi napisami. TAK ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wpierw wpisujecie w konsoli "status", kopiujecie jego ID (nie, nie SID), który przydzielił mu serwer i wpisujecie sm_kick #ID powód. Jednak tak, troszkę ułatwi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jestem na tak takie sytuacje się często zdarzają i to by ułatwiło życie adminom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na pewno ułatwiło by to pracę administracji. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Czemu nie.. NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No nie wiem można dodać chociaż od tego jest "status" kopiujesz nick "sm_kick <wklejasz nick> <powód>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem . Na . .tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 17 godzin temu, easyy napisał: No nie wiem można dodać chociaż od tego jest "status" kopiujesz nick "sm_kick <wklejasz nick> <powód>" Jak tak robię to nieraz przypadkowo dam perma, co myślisz ze taki nowy Admin ogarnie to xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 /kick "Nick w cudzysłowiu" powód Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Mogę zrobić "menu kick" ale już z gotowymi powodami, wqięc możecie mi tutaj podać jakie chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 1 Zmien nick 2 Kampienie 3 Bugowanie 4 Tekstury; Wchodzisz na txt 5 Reklama 6 Naduzycie !zglos@ xBonio jesli mialo by to byc dedykowane pod serwer to np na dr'ach jeszcze dodac wszystkie zakazy w regulaminie karane kickiem Skracanie - Kick / Ban od 5 minut do 1 godziny (Jeśli dany gracz często skraca, Ban do nawet 3 godzin) Przeciąganie rund - Slay / Kick / Ban od 5 minut do 15 minut Włączanie pułapek przez CT - Kick / Ban od 5 minut do 30 minut Wychodzenie TT poza terytorium - Kick / Ban od 5 minut do 30 minut Kampienie - Kick / Ban od 5 minut do 30 minut Skanowanie przez ściany, nie będąc pierwszym w kolejce - Kick / Ban od 5 minut do 30 minut Duch (wchodzenie CT w CT) - Kick / Ban od 5 minut do 1 godziny Celowe strzelanie/bicie TT, gdy nie jest się pierwszym w kolejce - Kick / Ban od 5 minut do 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Propozycja została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi