Irelia Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Akame Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) IGonnaHitYa Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Odpalony... ale to było pewne po tym jak dostał Vac'a, ludzie się nie uczą na błędach, a zwłaszcza tych świadomych. Przecież psucie rozrywki, to dla nich najlepsza rozrywka Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera) Mirage. IP/SI(Wpisz "status" lub "amx_ip" w konsoli) https://steamcommunity.com/id/igonnahityaU/ Dowody:(Demko lub HLTV) https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210403-011143-114232713-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-0142.zip Rozpiska: 05:50 - Na początku musiał mnie słyszeć jak stał w tej pozycji kiedy podbiegłem pod okno. Smoke przy schodach i idzie w stronę fireboxów, zabija jednego i chowa się za skrzynkami. Odwraca się i gdy widzi mnie kątem oka przez skrzynkę to zaczyna napieprzać full auto, akcja jest ewidentnie spalona, bo nie mógł mnie wtedy słyszeć 0.- Po tej spalonej akcji na tym demku gra jak gówno, by później każdy myślał, że tamta akcja była "przypadkowa". https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210403-003905-642693445-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-0111.zip Rozpiska: 02:50 - Losowo rzuca sobie granaty na appsy, ale zaraz potem jak się pojawiam na shorcie, to najpierw leci molo, a potem biegnie w moją stronę. Kolejny "przypadek". 04:45 - Rzuca sobie flasha na mida i jeśli nic by nie miał, to widać gołym okiem, że nic nie ma na midzie, więc oczywistym jest to, żeby popatrzeć też czy pod oknem coś nie ma albo udać się szybko na inną pozycję, gdzie znajduje się paka. Jednak On musiał celować akurat w pozycję, gdzie znajdowałem się ja i czekał aż wychylę. Znowu "przypadek". 06:10 - Chciałem tylko uświadomić, że ten typ ewidentnie nie gra na słuchawkach, bo mimo że hałasowałem, to mnie nie słyszał. 07:15 - Nie wiem czy tutaj jest to wina tickrate'u, ale na demku nie było widać, że typ zszedł z drewna, a mimo to nasz kolega to wiedział 27:30 - Nie przygląda się wszystkim miejscówką, a później ustawia się tak jakby wiedział, gdzie jest. Oczywiście jest to kolejny "Przypadek". 29:15 - Kupię sobie dgl'a i pokaże Mu jaki to ja jestem koks z tego, pójdę sobie na chama i "przypadkowo" zabiję Akame w łeb przez smoke'a, po czym napiszę sobie "ez". 30:20 - No dziwna akcja, może i było słychać jako tako "krok", ale ewidentnie wiedział gdzie stoi przeciwnik i zamiast wychylać w sposób nie dający się zabić z CT, schodów czy nawet fireboxów, to z całą pewnością wbiega w Atraksa, który wcale nie musiał stać tam, bo mógł jeszcze przemieszczać się w taki sposób by po kawałku ujawniać sobie rampę. Tak czy siak ginie, próbując nieudolnie go zabić. Dla mnie ewidentnie ta spalona akcja + tyle przypadków i dodatkowo Vac na mainie wystarczająco mówi, że ten typ oprócz tego, że jest jaki jest w tę grę, to jest odjebany. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Razem z shym1 i później z Zeusem siedzieliśmy na dc. Zauważ, że gdy przenosiło nas trzech do jednej drużyny to nie mieliśmy dziwnych akcji ;). Nic więcej chyba pisać nie trzeba, zasługujemy na bana za info poza grą. hmm.. dlaczego od 7:15 do 27:30 nie było żadnej dziwnej akcji? Bo byłem w jednym teamie z shym1 i zeusem, po tym go przeniosło ale on dawał średnie info. 29:15 gdzie ty widzisz zabicie przez smoke'a? zabijam w 29:30 i do tego nie przez smoke'a a przed jego wybuchem xd nie koloruj sobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Dalej jestem przy tym, że jednak chodzisz odjebany, po tej spalonej akcji nawet z infem nie miałbyś takiej reakcji 0.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 demko 1 [5:50] sytuacja wygladala tak ze igonna zostal 1v2 i zabil typka na tetrisie a o ostatnim swoim rywalu nie wiedzial i tak jak sam napisal dostal info od ziomeczka (akcja czysta) demko 2 [2:50] nic w tym dziwnego apsy byly spalone wiec mogl odpuscic je na moment natomiast mida nikt nie kryl i mogl spojrzec na gale czy nikt nie wchodzi i jak wychylil to do niego polecial strzal z gali (akcja czysta) [4:45]kolejna czysta akcja kygo pickowal okno zobaczyl ze nikogo nie bylo to sie wcelowal w zakret i poczekal na pick i caly czas patrzyl zakret czy nie pickujesz , pod oknem nie moglobyc nikogo bo to byl poczatek rundy (akcja czysta) [6:10]nie wiem po co to jest ale kygo stal w oknie i mogl nie slyszec pojedynczego stepa (akcja czysta) [7:15]kygo w tej sytuacji nie mial scopa wlaczonego i bylo widac jak ziomek zeskanuje, było słychać gracza który spadal z drewna (akcja czysta) [27:30]paka jest na apsy i to slychac wiec nie wiem po co to poprostu myslal ze chlop jest w apsach wiec dlatego nie sprawdzil calego bs (akcja czysta) [29:15]to byl lucky shoot wybiegl z rampy i oddal kulke na ct ale ze ziomek stal przednim to juz byl fart (akcja czysta) [30:20]kolejna sytuacja kygo slyszal step na blisko na rampie i dal pirefire i jeszcze przed wyjscie z rampy byl palak wiec osoba myslaca mogla sie spodziewac osoby na blisko(akcja czysta) tak jak sie rozpisalem kolega sie lekko poddenerwowal na kygo ze jakies dziwne akcje itp gral czysto ale niech sie wypowie kandydat nr 2 @ zer00i jaka on decyzje podejmie dla mnie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Tu podrzucam linka, jak to konkretnie wygląda z perspektywy demka (Polecam hd XD) Na pierwszej akcji widać, że nawet gdyby dostałby info, to jego reakcja jest zbyt dziwna - podchodzi to pod wh jak najbardziej. Nie wiem kolego gdzie Ty widzisz czystą akcję, ale to pewnie dlatego, że się kolegujecie, też bym broniła kogoś znajomego Druga akcja jak wychylił sobie z rampy pomimo smoke'ów i molo - Chciał chyba w szybe od ticketa strzelić i wyszedł mu taki randomowy strzał, gratuluję. Trzecia akcja oczywiście dziwna jak najbardziej, mogło to być WH lub ewentualnie "info". Polecam obejrzeć dokładnie 2 demka i najlepiej żeby to zrobiła osoba neutralna, a nie koledzy tej osoby, bo to mija się z celem. 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Wtrące tutaj swoje 3 grosze, jako były ACT. Po pierwszym demku akcja była raczej spalona. Gdybać można i można. Jedyna sluszna wersją odnosnie infa byłaby gdyby dostał info centralnie kiedy Irelia wchodził za firebox'y. [-] Demko nr 2. 2;50 - info Dorzuce jeszcze tutaj akcje z 4;15-4;25 - wszystko akurat slyszalne wiec clear 4;45 - ukrywanie sie z infem (picnkales na pewniaka mida nie paląc nawet boxów) 6;10 - clear 27;30 - clear 29;15 - random shot demka sa w 16 tickach pokazane byc moze przed wybuchem smoke'a zauważył atraksa który przebiegał do deafulta ;v czysty przypadek ze akurat natknąłeś się na celownik ( nie mierzył jakos specjalnie w Ciebie, po tym jak napisaleś "ez") 30;20 - clear W przypadkach gdzie napisalem "clear" sa to czyste akcje polegajace wyłącznie na farcie/sluchawkach. Jestem osobą neutralna wobec obu Panów więc w tej rozpisce nie faworyzowałem żadnej ze stron Proponuję z racji pierwszej akcji bana na 7-15 dni dla panów za info, bo odnośnie WH mozna by było gdybać i gdybać. Opcja nr 1. Włączanie wh tylko na konkretne rundy. Opcja nr 2. Gdyby faktycznie posiadał WH takich akcji byłoby o wiele więcej, jak i movement by był o wiele dziwniejszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 z nudów sobie również przenalizowałem wszystkie rozpiski i postanowiłem się co nieco wypowiedzieć - mam nadzieję że moderatorzy mnie nie zhejtują W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 02:50 - Losowo rzuca sobie granaty na appsy, ale zaraz potem jak się pojawiam na shorcie, to najpierw leci molo, a potem biegnie w moją stronę. Kolejny "przypadek". 1*Akame stoi w ladderze* - iGonna rzuca randomowo granaty w apsy B po czym chwilę później rzuca palaka na shorta przeskakując sekundę później na car patrząc się 50/50 w shorta/apsy zauważając ciało Akame za boxem na shorcie, dodatkowo Akame oddaje strzał zdradzając całkowicie swoją pozycje - Akame ginie przez iGonne Reasumując - żadnego spalonego momentu w tej akcji nie widać Dodatkowo gracz o nicku "shym1" był w drużynie Akame i jak to napisal iGonna wyżej, mógł po prostu dostać info na ts/dc że przeciwnik zmierza w tym kierunku bądź się tam znajduję W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 04:45 - Rzuca sobie flasha na mida i jeśli nic by nie miał, to widać gołym okiem, że nic nie ma na midzie, więc oczywistym jest to, żeby popatrzeć też czy pod oknem coś nie ma albo udać się szybko na inną pozycję, gdzie znajduje się paka. Jednak On musiał celować akurat w pozycję, gdzie znajdowałem się ja i czekał aż wychylę. Znowu "przypadek". 2*Akame podchodzi zakręt aby wychylić mida* - iGonna wskakuje do okna bez respa, po chwili rzuca flesha z okna po którym wychyla na mida sprawdzając prawą i lewą stronę. Nie zauważa żadnego enemy więc wcelowuję się w zakręt, chwilę później iGonna oddaje strzał w Akame który wychylił na zakręcie po czym Akame się cofnął, iGonna bierze palaka przechodząc na lewą stronę okna (aby enemy nie mógł go zabić w przypadku gdy chciałby wychylić) i rzuca palaka, wtedy Akame zaczyna rotować na rampę po czym iGonna dorzuca nejda na zakręt. Od razu do conectora wbija gracz o nicku "Atraks" sprawdzając under, po czym króci mida bo wiedział że był tam przeciwnik, iGonna gdy widzi że Atraks pushuje mida idzie przez jungle pod schody/conector i wcelowywuje się w pałac. W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: ięc oczywistym jest to, żeby popatrzeć też czy pod oknem coś nie ma albo udać się szybko na inną pozycję, gdzie znajduje się paka. dlaczego Twoim zdaniem jest to oczywiste? Żaden z graczy CT nie patrzył mida, więc iGonna trzymał go całą rundę aby jego koledzy z drużyny nie dostali pleców ponieważ enemy (ty) mogłeś być wszędzie, dodatkowo iGonna był mniej więcej co chwilę w ruchu widząc przy okazji conector - prosta sprawa W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: albo udać się szybko na inną pozycję iGonna zrobił to w momencie gdy jego kolega z drużyny cofnął się z side'u A aby zpushować mida W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: Jednak On musiał celować akurat w pozycję, gdzie znajdowałem się ja i czekał aż wychylę. Znowu "przypadek". zgadza się - czysty przypadek Reasumując - normalna runda W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 06:10 - Chciałem tylko uświadomić, że ten typ ewidentnie nie gra na słuchawkach, bo mimo że hałasowałem, to mnie nie słyszał. 3. W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: bo mimo że hałasowałem, to mnie nie słyszał. bez dennej rozpiski reasumując: Twoje hałasowanie to były 2 kroki w kuchni których nie słyszałem na volume 0.3 oraz rozmowach innych graczy, dopiero gdy ustawiłem na volume 1 to słyszałem te kroki, więc beczunia fest - czysta akcja W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 07:15 - Nie wiem czy tutaj jest to wina tickrate'u, ale na demku nie było widać, że typ zszedł z drewna, a mimo to nasz kolega to wiedział 4*Akame podchodzi connector, shym1 jest w pałacu* - iGonna jest na CT, jego kolega z drużyny podchodzi pod pałac po czym cofa w strone jungli i zostaje zabity przez gracza z pałacu, po czym widać że przeciwnik z BOMBĄ wybiega z pałacu na drewno (w tym momencie demko ucina milisekundę aczkolwiek widać że enemy wybiega z tego pałacu), więc można się tego spodziewać że przeciwnik zeskoczy na dół i będzie próbował zaplantować pakę. iGonna rzuca palaka na standard po czym się w niego wcelowuję ponieważ lewą stronę miał odciętą smołkiem więc nie miał po co się tam wcelowywać, iGonna zabija przeciwnika ze standardu po czym sprawdza plecy wiedząc o tym że przeciwnik może być na plecach/wyjść od conecta/wyjsc od jungli, miał pakę na standardzie więc czekał aż Akame po nią przyjdzie. Reasumując: na demku widać jak enemy wychodzi z pałacu A NAWET słychać jak zeskakuje na dół - czysta akcja W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 27:30 - Nie przygląda się wszystkim miejscówką, a później ustawia się tak jakby wiedział, gdzie jest. Oczywiście jest to kolejny "Przypadek". *Bomba zaplantowana na B, shym1 ucieka do kuchni* - iGonna biegnie na B przez shorta sprawdzając od razu apartamenty B, side, ławkę, side lewo oraz kuchnię (exit), bomba jest na standardzie więc iGonna robi fake defuse po czym sprawdza apartamenty, chwilę po tym shym1 rzuca palaka na standard z kuchni zdradzając swoją pozycję, iGonna nie mając dkita po prostu wychyla na okno w kuchni i zabija przeciwnika Reasumując: normalna, czysta akcja W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 29:15 - Kupię sobie dgl'a i pokaże Mu jaki to ja jestem koks z tego, pójdę sobie na chama i "przypadkowo" zabiję Akame w łeb przez smoke'a, po czym napiszę sobie "ez". 5*iGonna ma resp na rampę, biegnie cały czas na kosie aby wychylić na głęboko, na rampę wlatuje palak który od razu jest gaszony smołkiem, iGonna wychyla zza smołka bez stopu z rampy i sprzedaje lucky shota w Akame który przebiegał za lub przed standard Reasumując: zwykły lucky shot ze strony iGonny, fart i nic więcej W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 30:20 - No dziwna akcja, może i było słychać jako tako "krok", ale ewidentnie wiedział gdzie stoi przeciwnik i zamiast wychylać w sposób nie dający się zabić z CT, schodów czy nawet fireboxów, to z całą pewnością wbiega w Atraksa, który wcale nie musiał stać tam, bo mógł jeszcze przemieszczać się w taki sposób by po kawałku ujawniać sobie rampę. Tak czy siak ginie, próbując nieudolnie go zabić. 6* iGonna pushuje rampę na którą leci palak, iGonna ustawia się po lewej stronie i czeka aż palak zgaśnie, w tym samym czasie gracz o nicku Atraks robi bunnyhopa którego słychać na krótko przy rampie więc przeciwnik może być od razu w rogu przy rampie, cofać pod drewno lub być na boxie patrząc pałac. Więc nie ma nic dziwnego w tym że iGonna wybiegł z prefem na pierwszą, najszybszą pozycję na której mógł być enemy Reasumując: gra na fragi, nie sprawdzał pierw innych pozycji bo wiedział że ma łatwego fraga przy sobie więc no, normalna, czysta akcja co do: W dniu 4.04.2021 o 09:35, Irelia napisał: 05:50 - Na początku musiał mnie słyszeć jak stał w tej pozycji kiedy podbiegłem pod okno. Smoke przy schodach i idzie w stronę fireboxów, zabija jednego i chowa się za skrzynkami. Odwraca się i gdy widzi mnie kątem oka przez skrzynkę to zaczyna napieprzać full auto, akcja jest ewidentnie spalona, bo nie mógł mnie wtedy słyszeć 0.- Po tej spalonej akcji na tym demku gra jak gówno, by później każdy myślał, że tamta akcja była "przypadkowa". to ciężko ocenić, mogą być to czity, może być to info, nie da się tego wywnioskować co do całokształtu, według mojej opinii oraz rozpiski iGonna nie jest odpalony a społeczność mirka płacze że ktoś kto ma vaca na innym koncie i ich zabija przy czym dopierdzielając tej osobie, pozdrawiam toxiców i płaczków z tego serwera bayo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 9 minut temu, SchMidT napisał: Wtrące tutaj swoje 3 grosze, jako były ACT. Po pierwszym demku akcja była raczej spalona. Gdybać można i można. Jedyna sluszna wersją odnosnie infa byłaby gdyby dostał info centralnie kiedy Irelia wchodził za firebox'y. [-] Demko nr 2. 2;50 - info Dorzuce jeszcze tutaj akcje z 4;15-4;25 - wszystko akurat slyszalne wiec clear 4;45 - ukrywanie sie z infem (picnkales na pewniaka mida nie paląc nawet boxów) 6;10 - clear 27;30 - clear 29;15 - random shot demka sa w 16 tickach pokazane byc moze przed wybuchem smoke'a zauważył atraksa który przebiegał do deafulta ;v czysty przypadek ze akurat natknąłeś się na celownik ( nie mierzył jakos specjalnie w Ciebie, po tym jak napisaleś "ez") 30;20 - clear W przypadkach gdzie napisalem "clear" sa to czyste akcje polegajace wyłącznie na farcie/sluchawkach. Jestem osobą neutralna wobec obu Panów więc w tej rozpisce nie faworyzowałem żadnej ze stron Proponuję z racji pierwszej akcji bana na 7-15 dni dla panów za info, bo odnośnie WH mozna by było gdybać i gdybać. Opcja nr 1. Włączanie wh tylko na konkretne rundy. Opcja nr 2. Gdyby faktycznie posiadał WH takich akcji byłoby o wiele więcej, jak i movement by był o wiele dziwniejszy Akcja 4:15, którą przedstawiłeś tylko udowadnia dalej, że typ nie gra na słuchawkach 0.- Akcja z 6:10 miała tylko uświadomić, że typ wcale nie grał na słuchawkach, grał sobie bez głosu. Wiemy też to po sytuacji z pierwszego demka (sytuacja spalona), gdzie wcześniej musiał mnie słyszeć pod oknem, a gdyby grał na słuchawkach to by się ustawił pode mnie, ale tego nie zrobił. 4:45 - Jest to u niego jednorazowa sytuacja, gdzie stoi i czeka w oknie, żebym wychylił kiedy stoje i czekam na zakręcie. Gdybyś dokładnie obejrzał demko, to widać jak zawsze wychyla z flashem, patrzy sobie na chwile mida i albo rzuca ponownie flasha tak po prostu albo biegnie dalej. Chciałem PODKREŚLIĆ, że wszystkie sytuacje przed 15:05 są bez infa z DC, można to stwierdzić po tym jak shym pyta: "Wbijasz na DC czy z dziewczyna dalej gadasz?", później słyszymy zeusa: "Nie wiem czy mam serwa". Pewnie po tym wbił tam, ale na serwerze nie słyszymy żadnej odpowiedzi. 27:30 - Możemy tutaj już rozmawiać o "infie", bo sytuacja bez infa jak najbardziej nie byłaby "clear". Osoba, która zaplantowała pakę na B miała dużo czasu ukryć się w każdym kącie, ale poszedł sobie do kuchnii, czego nasz kolega nie powinien tego wiedzieć. Na pewniaka sobie poszedł w stronę paki, nie sprawdzając niczego konkretnego Dopiszę sobie jeszcze 28:20 - Pamiętając, że typ gra bez słuchawek (można to stwierdzić po większości sytuacjach) - gdzie sobie podchodzi na rampę i możliwe, że mógł dostać info, że na blisko są typy, jednak ciężko stwierdzić w którym konkretnie miejscu oni się znajdują, bo jego koledzy mają palaka, a on sam ich nie może ani usłyszeć ani zobaczyć. Jednak jak na demku widać, idealnie wychyla celownikiem na gości tam stojących... 30:20 - Coś ciężko mi tutaj mówić o "czystej sytuacji", bo tak jak już wspominałem wcześniej. Typ nie miał słuchawek, więc nie mógł słyszeć tego "kroku", dodatkowo paliło się w tym czasie molo, gdzie ten "krok" był nie wiele słyszalny. Nie mógł mieć też pewności, że Atraks będzie tam stał, bo przecież przez ten czas mógł się przemieścić pod kanapke/underwooda czy nawet sajda po cichu. Gdyby dostał info, to by wiedział, żeby na blisko do niego nie podchodzić, bo przecież miał zeusa w łapie. Taką sytuację mógł zrobić ktoś nieczysty, osoba z infem lub osoba, która dopiero co grę zaczęła w te pistolety. Nie wiem w jakich rangach Wy gracie, ale na moich takiego czegoś nigdy nie widziałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210403-000755-746372011-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-0039.zip 11:10 - Nie rozumiem co on tutaj zrobił... najpierw wyjął pakę, a później dziwnie się cofnął, wyjął scouta i jego kolega wychylił i zginął. A sam wyszedł z tej akcji cały i zdrowy zabijając AWUPKĘ. 24:00 - Ups, chyba mamy kolejną spaloną akcje. Tutaj nie będzie nic o "tickrate 16" . Gonna udaje się w stronę okna z jungle i obserwuje wenty idące na CT - Za nim jest Atraks - wyjmuje molo i chce rzucić w miejsce przeciwnika, o którym NIE WIE. Przeciwnik się porusza w taki sposób jakby można było pomyśleć, że niby chce wychylić, jednak tego nie robi. Nagle nasz podejrzany postanowił wyjąć z dupy nóż i się schować, żeby nie narazić się na strzał przeciwnika. Udawał nagle, że nic się nie dzieje i przepuścił atraksa, po czym go zabijają jak się ujawnia. Człek stara się z tym kryć... 2 spalone akcje wystarczą czy wciąż to jest za mało, by stwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 7 godzin temu, Irelia napisał: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210403-000755-746372011-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-0039.zip 11:10 - Nie rozumiem co on tutaj zrobił... najpierw wyjął pakę, a później dziwnie się cofnął, wyjął scouta i jego kolega wychylił i zginął. A sam wyszedł z tej akcji cały i zdrowy zabijając AWUPKĘ. 24:00 - Ups, chyba mamy kolejną spaloną akcje. Tutaj nie będzie nic o "tickrate 16" . Gonna udaje się w stronę okna z jungle i obserwuje wenty idące na CT - Za nim jest Atraks - wyjmuje molo i chce rzucić w miejsce przeciwnika, o którym NIE WIE. Przeciwnik się porusza w taki sposób jakby można było pomyśleć, że niby chce wychylić, jednak tego nie robi. Nagle nasz podejrzany postanowił wyjąć z dupy nóż i się schować, żeby nie narazić się na strzał przeciwnika. Udawał nagle, że nic się nie dzieje i przepuścił atraksa, po czym go zabijają jak się ujawnia. Człek stara się z tym kryć... 2 spalone akcje wystarczą czy wciąż to jest za mało, by stwierdzić? 11:10 nie rozumiem o co ci w tej sytuacji chodzi, czyżby to było już przypierdalanie się na siłę? hmmm co mogłem mieć na celu wyjmując pakę i kierując się do teamm8'a ? może dać mu ją? XDDDDDDDD 24:00 faktycznie, z 3 osoby to wygląda dziwnie, ale jak już wcześniej mówiłem w przeciwnym teamie był shym1 od którego dostawałem info a dziwnym przypadkiem ZAWSZE gdy byliśmy razem w teamie to nie rozpisywałeś żadnych dziwnych akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 7 minut temu, IGonnaHitYa napisał: 11:10 nie rozumiem o co ci w tej sytuacji chodzi, czyżby to było już przypierdalanie się na siłę? hmmm co mogłem mieć na celu wyjmując pakę i kierując się do teamm8'a ? może dać mu ją? XDDDDDDDD 24:00 faktycznie, z 3 osoby to wygląda dziwnie, ale jak już wcześniej mówiłem w przeciwnym teamie był shym1 od którego dostawałem info a dziwnym przypadkiem ZAWSZE gdy byliśmy razem w teamie to nie rozpisywałeś żadnych dziwnych akcji 11:10 - Miałeś na celu danie paki, po czym schowałeś ją do siebie i skierowałeś się stronę ściany... tylko nie wiem po co to było? 24:00 - Przykro Mi, ale tutaj jest to kolejna sytuacja, w której twoja reakcja była wystarczająco dziwna jak na "info". Do tego przerwałeś animację rzutu i wyjąłeś nóż wtedy kiedy chciał na Ciebie wychylić, jednak tego nie zrobił. Jeżeli twierdzisz, że to info, to pewnie wyglądało tak: Gonna: Gdzie jesteś? shym: Pod ventami na CT, schowałem się. Gonna: Dobra to ja rzucam tam palaka shym: O nie, to ja wychylam na Ciebie! W tym momencie shym próbuje wychylić, ale tego nie robi. shym: hahahah joke! Gonna: Kurła nie strasz mnie, jak coś udajemy, że nic się nie stało. Obok jest atraks, przepuszczę go, wtedy go zabijesz, a ja Ciebie. Atraks zostaje zabity, a Gonna zabija shyma. Przedstawiłem 2 sytuacje, na których się spaliłeś i nie ma mowy o pomyłce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @ Termii @ UnBan Team wierze w Was 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Jako, że zostałem wywołany do tablicy. Rozpisałem każdy kill z moim komentarzem1;18 Igonna słyszy niszczony vent, wiec wcelowywuje się, a nastepnie zabija akame. Normalna sytuacja2;11 zwykly kill na midzie2;26 zabija akame w jungli, bo akame tuptał, normalna sytuacja3;32 zabija typka, który wyszedl przez smoka na shorcie dodatkowo tuptał, normalna sytuacja5;01 zabija atraksa w plecy, a nastepnie pickuje xyza w apartach i ginie ;v Normalna sytuacja6;00 zabija zeusa, o którym wiedział po smierci atraksa, normalny kill 6;07 odwraca sie w timing, prefirując fireboxy, a nastepnie zabijając akame, o którym nie mógl wiedziec. Ewentualne WH/INFO8;40 zabija akame bedacego an CT pod schodkami. Normalny kill11;56 dojechał rampe i zabił zeusa, normalny kill14;09 spozniony igonna zabija akame na kanapce, normalny kill12;26 zabija xyza, którego, słyszał i widział tez na kanapce, normalny kill15;40 wraca sie do kuchni, gdzie jest przeciwnik. Teraz jest pole do dyskusji, bo słyszał dwa-jeden krok, ale zaczal isc do kuchni przed nim. w minucie 15;35 spojrzał się do tyłu(mając celownik na przeciwniku, po tym spojrzeniu wrócił sie własnie do kuchni, to było przed krokiem, wiec nie mogl wiedziec ;v) wiekszość rundy spędził za BS B patrząc shorta i domek b, wiec teraz albo fart, albo wh ;v, w 15;38 ciagnal celownik po przeciwnku pickując kuchnie ;v15;45 zeus skoczyl bajtując. Igonna nie widział ani mminietra ciała, ale chował się za ścianą, tak jakby go widział na whczu16;48 normalny kill w domku b20;28 normalny killek na shorcie20;52 normalny killek miedzy konektem, a schodami22;37 normalny kill na trucku22;49 przerywa plantowanie, zeby zabic typa z domku, którego nie słyszał/ WH/INFO22;55 igonna wtyszedł Dobra to moim zdaniem jak dla mnie gracz posiada WH, niektóre zagrania były dziwne jak to w kuchni, a z tym w kuchni nie mógł miec infa, chyba, że koledzy sie podstawiali ;v Wiadomo, że mogę się mylić. Tak jak napisał szmit wyżej albo było WH w niektórych info, albo samo info. Jak dla mnie akcja w kuchni trochę dziwna, jak i prefire w fireboxy dlatego postawiłem na WH@ xBonio @ Termii Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez xdar1uNqq 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie zostało przyjęte. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi