Skocz do zawartości

Zapisy do Kwietniowego Eventu

Udostępnij

SchMidT

Rekomendowane odpowiedzi

Quest nr 3. Zabij klawisza 2 razy przy uzyciu dowolnego granatu. (życzenie się nie liczy. a Precyzyjniej - W rundzie musi byc przynajmniej 2 zywych terrorystow)

Quest nr 4. Zabij wardena przynajmniej 2 razy na mapie jb_obama (widoczny ss ze zmiana wardena + informacja o zabiciu (killfeed) w prawym gornym rogu)

Edytowane przez SchMidT

Dowody w spoilerze:

Quest nr 3. Zabij klawisza 2 razy przy uzyciu dowolnego granatu. (życzenie się nie liczy. a Precyzyjniej - W rundzie musi byc przynajmniej 2 zywych terrorystow)

Spoiler

pierwszy.png.2ffaab116bead4bc4fb858b7208c92d3.png

Na ss'ie wyżej nie wiedziałem czy to będzie zaliczone ponieważ sprawa wyglądała tak że zabiliśmy się w podobnych momentach i on mnie zabił, a następnie mój granat zabił jego.

Spoiler

kolejne.thumb.jpg.d3768775f7e9a516e477a98645484c0f.jpg

Na tym ss'ie u góry zabiłem normalnie przy czym były dwie żywe osoby.

Spoiler

mfg.png.ed6c53fa8e2d71c877c349ea586ee5e1.png

I ostatni screenshot (dlatego, że nie wiem czy pierwszy zostanie zaliczony) niestety daje go w takiej wielkości bo nie mam innej możliwości dlatego że coś się dzieje ze steamem. Polecam się przypatrzeć lub przybliżyć sobie w jakimś programie, ale myślę że gołym okiem będzie widać.

Obie osoby na styk. uznam obu zwycięzców @Moeejak i @BorszczuGaming

Borszczu odebrane moee odebrane

Quest nr 6. Skutecznie zbuntuj się 2 razy z rzędu (zabijając przynajmniej 1 klawisza) na mapie: jb_greytown - screen z widocznym licznikiem rund jak i widocznym killfeedem (to coś po prawej stronie)

Edytowane przez SchMidT

• SK4N3R przestał(a) promować temat
  • xBonio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności