Lewy Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick:Lewy Imię: Bartosz Wiek: 18+ Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Spodobało mi się jakoś ostatnio oglądanie demek na jb2, czuje sie w tym git, a ostatnio dużo wolnego i godziny pracy luźne. Doświadczenie w ocenianiu demek: jako Admin i i pomagałem @ naiz kiedyś w oglądaniu i rozpisaniu. Jak długo gram w CS:GO?: 3-4 lata jakoś tak. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Godzina dwie ale zwykle to sprawdzam zakładki które mnie interesują (jb, skargi) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3 Kontakt: ts,dc,steam,forum 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Witaj Bartosz Na tak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 XD -zachowanie -bedzie faworyzacja kolegow nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie Tak szybko nauczyłeś się sm? Pisałeś ostatnio w podaniu 3/10 a pytałeś się mnie jak się daje ctbana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Lubię Cię, ale nie. -lepsi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 mój imiennik :D. Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na nie Bedziesz faworyzować kumpli z teamspeak3 Nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) tak +wiek +skargi rozpisane -88 comsów Edytowane 22 Marca 2021 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +myślenie +Wykonuje starannie obowiązki admina, więc myślę że da radę +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 zdecydowanie za szybko, na nie +wiek -toxic +ogarnia 19 minut temu, chakra napisał: Na nie Bedziesz faworyzować kumpli z teamspeak3 Nie ogarnia 33 minuty temu, kacper napisał: XD -zachowanie -bedzie faworyzacja kolegow nie to wy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 xDDDDDDDDDDD z tym podaniem to pojechałeś po bandzie, ciesz się lepiej że dzięki kumplowi w ogóle masz admina -patologiczne zachowanie -sm na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 nie -lepsi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 beke mam z ciebie -faworyzuje -dostales adma od koleszki z tsa NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 5 godzin temu, NiceOne napisał: xDDDDDDDDDDD z tym podaniem to pojechałeś po bandzie, ciesz się lepiej że dzięki kumplowi w ogóle masz admina -patologiczne zachowanie -sm -będziesz faworyzował kolegów Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Możliwa faworyzacja ze strony kandydata. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 nie - faworka będzie robiona - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 15 godzin temu, Karczmi napisał: Lubię Cię, ale nie. -lepsi kandydaci -będziesz faworyzował kolegów na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi