Rastafari Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: Rastafari Imię: Bartek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem adminem na dwóch serwerach areny, jestem tu już prawie 2 lata, często rozpisuję skargi z serwerów JB1, JB2, RT2. Myślę, że byłbym odpowiednim kandydatem bo zależy mi na tej roli i można to zauważyć po rozpiskach moich dla ubt m.in @ wiesiu_HACKER. Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Od jakiegoś czqasu, chyba od wtedy kiedy zdobyłem admina. Jak długo gram w CS:GO?: Zależy od pory Ile czasu poświęcam forum dziennie: Nie umiem dokładnie określić, ale tak po godzinkę, dwie, trzy. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4 (Umiem używać komend wykraczającymi poza sm_admin i różne niestandardowe serwera typu ctbanvote, hideru itp. Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Steam Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Discord: Rastafari#7052, Steam, forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +wiek +doświadczenie +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na TAK +pomocny +aktywny I dzięki za rozpisywanie tych skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 +doświadczenie +aktywność -wiek -sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +Warty zaufania +Ogarnięty +Doświadczenie +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +doświadczenie +zachowanie + ogarniasz regulaminy 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na Tak - Aktywność - Znajomość regulaminów - Posiadanie admina na JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na NIE -faowryzujesz często -lepszy kandydat -zachowanie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 1 minutę temu, BrownBrut napisał: Na NIE -faowryzujesz często -lepszy kandydat -zachowanie ???????? Jak by mial zle zachowanie to by adminow nie mial Jasne że na tak Nie dajesz za dużych kar Ogar Staz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na Tak. +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na nie nadajesz błędne kary czasami faworyzujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na nie -zachowanie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 +admin JB +rozpisywanie demek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +doświadczenie +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +zachowanie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na NIE -faowryzujesz często -lepszy kandydat -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na Tak +ogarniasz +Admin jb +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak Rozpisujesz demka widać że się starasz myślę że sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezy_997 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +Ogarniasz +Wiek +Doświadczenie +Zachowanie +Pomocny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 tak +doświadczenie +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 śmiech dziecinne zachowanie na forum nie potrafisz czytać ze zrozumieniem pchasz wszędzie swoje 4 litery Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Jak na swój wiek myślę że jesteś dość ogarnięty. Na tak na okres próbny. +staż na arenie -Różnica demek z jb a naprzyklad z mirage jak jest podejrzenie odpalonego gracza ogromną. -staż rozpisywania demek, ale ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 2 godziny temu, NiceOne napisał: śmiech dziecinne zachowanie na forum nie potrafisz czytać ze zrozumieniem pchasz wszędzie swoje 4 litery Na nie 5 godzin temu, chakra napisał: nadajesz błędne kary czasami faworyzujesz -zachowanie Na nie (Nie rozumiem jak ty masz admina na jb#2 jak wcześniej mówiłeś że masz wyje*** na ten serwer I Ty się pchasz jeszcze na ubt ? Kolorek już ci nie pasuje?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi