Skocz do zawartości

[Odrzucone] Nowa opcja dla moderatorów

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Dodanie dodatkowego zajęcia dla modów 
Treść: Ogólnie to chodzi o temat związany z darmowym vipem dla kobiet w którym jest napisane -

„Dziewczyny, aby otrzymać VIPa musicie tylko pogadać z dowolnym Właścicielem Sieci na TS3, by udowodnić swoją płeć.”

Doskonale wiadomo jak dużo czasu maja czerwoni (ofc bez hejtu) i nie za prędko rozwiązują drobnostki, jak doskonale wiadomo to M@/O@ ma uprawnienia do nadawania rang forumowych poprzez sklep więc czemu by nie odciążyć lekko takiej pierdoły czerwonym i nie dodać modom takiej funkcji? 
Jak też się orientuje to i można dodać opcje dawania flag na serwery tak samo jak to jest w przypadku dodawania admina ale czy benio na to by poszedł to nie wiem :P

Dajcie znać co sądzicie @ Moderator

można dodać tez, żeby moderatorzy mogli każda rangę dodawać jak i usuwac, są czasami sytuację gdzie degradando daje degradację za --- , a na forum  flaga dalej jest ( z rezygnacjami tez są takie sytuację, ale rzadko). 

co do propozycji jestem na tak

Edytowane przez Drix

Nie chcę być odpowiedzialny za dawanie przywilejów oszustom, którzy na moment rozmowy biorą do mikrofonu siostry/ dziewczyny. (pozdrawiam @Roksi# @ Gniewko)

Pisałem kiedyś na PW z Beniem o nowych kryteriach przed dodaniem rangi (staż na forum, staż na serwerach), ale temat ucichł. 

Dla mnie dodawanie rang nie jest problemem, ale nie mam zamiaru dawać nikomu VIPa po jednej rozmowie na TSie.

• Lubię to! 2

3 godziny temu, xBonio napisał:

Wymyśl mi lepiej coś, co odróżnia oszustów od prawdziwych kobiet.

Odpalenie kamerki jak na lekcji i odpowiadanie na pytania :kappa:

Proponuję w ogóle usunąć ulgę jaką jest VIP za bycie płcią piękną, już wolałbym, żeby admini w nagrodę dostawali rangi podczas swojej kadencji.

Na nie.

PS. To nie 2010, a aktualnie w gry gra bardzo dużo kobiet :pepeClown:

• Lubię to! 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności