Skriki Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nick: SKRIKI Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać adminem, ponieważ jestem "starym'' graczem serwera, wiem co się dzieje na serwerze oraz ostatnimi czasy często na nim przebywam. Dużo osób mnie zna i myślę, że przez większość jestem lubiany, ale przede wszystkim chciałbym pomoc w utrzymaniu porządku na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Jeszcze nigdy nie bylem adminem na jakimkolwiek serwerze, ale chce spróbować swoich sil i podołać temu ''wyzwaniu''. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu zazwyczaj gram wieczorem natomiast w weekendy jestem prawie cały czas na serwerze. Link GT:https://www.gametracker.com/player/Skriki/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 (na pewno to lepiej ogarnę) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/jtrghjtwradek1103005/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak. Kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) jestem na TAK +GT Edytowane 28 Lutego 2019 przez #NOOB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wszystko na wielki + tylko to sm ale się douczysz i będzie git Jestem na TAK Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) +wiek +GT Jestem na TAK POWODZENIA Edytowane 28 Lutego 2019 przez Tajemniczy Kubuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu6921 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na T-A-K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 + wiek + aktywnosc +/- sm + ogarniety TAAAAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na Takk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Oczywiście że tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wszystko git na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do @ xBonio Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi