GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nick:GetPower Nick oskarżonego:Irelia/Tomb Raider Opis sytuacji: No odpowiadam sobie w skardze na mnie, patrze, a jeden typ o nicku Joski coś tam o mnie napisał, że już mam permmuta i skarga do zamknięcia i patrze podał link i faktycznie bezpodstawny permmute, bez zaakceptowanej jakiejkolwiek skargi. Po prostu Irelia nadużył władzy i zabawił się w UB. Serwer: Nwm jb albo all pisze typ zablokowania: Strona, nie zam się xd. Dowody :https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:142856137&Submit 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 XD zmniejszamy ci muta do 2 dni. A Irelie zostawiam rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 3 minuty temu, Mr.White napisał: XD zmniejszamy ci muta do 2 dni. A Irelie zostawiam rangom wyższym. White, ale on bezprawnie mi dał muta, więc proszę o unmute bo żadnej skargi nie było zaakceptowanej, halo?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 7 minut temu, Mr.White napisał: XD zmniejszamy ci muta do 2 dni. A Irelie zostawiam rangom wyższym. Po pierwsze dlaczego zmniejszyłeś mojego mute'a oraz rangi wyższe nie mają nic do tego - przeczytaj regulamin opiekunów 0.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Irelia napisał: Po pierwsze dlaczego zmniejszyłeś mojego mute'a oraz rangi wyższe nie mają nic do tego - przeczytaj regulamin opiekunów 0.- Dobrze zrobił, mam nadzieję, że usunie całkowicie, przez twoją głupotę. Ty jesteś zwykłym opiekunkiem ejwipi, więc nie wpierda**j się w buciorach w sprawy JB. Edit#1: @ Mr.Whiteczłowiek nadużywający praw zmienił mi znowu na perma. Edytowane 28 Lutego 2019 przez GetPower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Teraz, GetPower napisał: Dobrze zrobił, mam nadzieję, że usunie całkowicie, przez twoją głupotę. Ty jesteś zwykłym opiekunkiem ejwipi, więc nie wpierda**j się w buciorach w sprawy JB. Radzę Ci się uspokoić, bo byłem na tyle łaskaw, że dałem Ci tylko permmute'a. Wszystkie serwery CS GO są ze sobą połączone, więc mute'a miałem prawo Ci nadać. Najpierw gazujesz wszystkich, a potem płaczesz, że niesłusznie dostałeś muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 1 minutę temu, Irelia napisał: Radzę Ci się uspokoić, bo byłem na tyle łaskaw, że dałem Ci tylko permmute'a. Wszystkie serwery CS GO są ze sobą połączone, więc mute'a miałem prawo Ci nadać. Najpierw gazujesz wszystkich, a potem płaczesz, że niesłusznie dostałeś muta. Ale typie ja na tym twoim useless serwerku nawet nie grałem, więc jakim prawem dajesz mi muta za coś co niby "zrobiłem" na JB? Wytłumacz mi to typie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Regulamin Opiekuna Serwera. 1. Opiekun serwera opiekuje się serwerem od strony technicznej i opiekuję się adminami. 2. Posiada prawo do zarządzania serwerem poprzez FTP. Jeśli mają zamiar wprowadzić większe poprawki i modyfikacje, muszą spytać o zgodę Administratora. 3. Posiada prawo do zarządzania całym działem związanych z ich serwerem. 4. Posiada prawo do przyjmowania Major Adminów Serwera. Muszą zgłosić takowego kandydata do Właściciela Sieci. - gdzie masz informacje o tym, że możesz nadawać muty nie na swoim serwerze? 1) nadałeś mute'a nie na swoim serwerze 2) nie zastosowałeś się do taryfikatora 3) nie wskazałeś sytuacji, w której Get Power złamałby regulamin poczekajmy na decyzję właścicieli. rozmowa z Tombem nie ma sensu- on żyje w swoim świecie Edytowane 28 Lutego 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) 10 minut temu, GetPower napisał: Ale typie ja na tym twoim useless serwerku nawet nie grałem, więc jakim prawem dajesz mi muta za coś co niby "zrobiłem" na JB? Wytłumacz mi to typie. Przeczytaj uważnie co napisałem wcześniej, wtedy się dowiesz. Straciłeś admina przez to samo, dostawałeś muty/gagi przez to samo i dalej to robisz, nie nauczyłeś się do tej pory, że tak nie powinieneś robić. permmute'a dostałeś za swoje zachowanie, którego nie poprawisz, bo słabo Cię tam wychowali. Z Wami nie można się bawić, bo jak widać na przykładzie JB dzieje się patologia. @Edit Skaner, a gdzie masz, że nie mogę? @Edit2 Jeśli sytuacje powtarzają się admin ma prawo zbanować na czas dłuższy niż wyznaczony. Dodatkowo jest to taryfikator dla adminów, a nie dla opiekunów 0.- Edytowane 28 Lutego 2019 przez Irelia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) 15 minut temu, SK4N3R napisał: Ukryj zawartość Regulamin Opiekuna Serwera. 1. Opiekun serwera opiekuje się serwerem od strony technicznej i opiekuję się adminami. 2. Posiada prawo do zarządzania serwerem poprzez FTP. Jeśli mają zamiar wprowadzić większe poprawki i modyfikacje, muszą spytać o zgodę Administratora. 3. Posiada prawo do zarządzania całym działem związanych z ich serwerem. 4. Posiada prawo do przyjmowania Major Adminów Serwera. Muszą zgłosić takowego kandydata do Właściciela Sieci. - gdzie masz informacje o tym, że możesz nadawać muty nie na swoim serwerze? A gdzie masz informacje, że nie może nadawać mutów nie na swoim serwerze? Szczerze dobrze, że dostał permmuta, gościu myślisz, że kogoś obchodzi Powstanie Warszawskie xD? @edit GetPałker, po czy wywnioskowałeś, że jesteś bardziej wychowany niż Irelia? Edytowane 28 Lutego 2019 przez Joski 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 2 minuty temu, Irelia napisał: Przeczytaj uważnie co napisałem wcześniej, wtedy się dowiesz. Straciłeś admina przez to samo, dostawałeś muty/gagi przez to samo i dalej to robisz, nie nauczyłeś się do tej pory, że tak nie powinieneś robić. permmute'a dostałeś za swoje zachowanie, którego nie poprawisz, bo słabo Cię tam wychowali. Z Wami nie można się bawić, bo jak widać na przykładzie JB dzieje się patologia. Jestem lepiej wychowany od Ciebie, po prostu "zakazany owoc smakuje najlepiej", więc ja tylko czekam aż taki Bonio się Tobą zajmie. Jak na razie dostałem tylko 1 muta o to i w dodatku bezpodstawnego więc napisałem skargę. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 1 minutę temu, GetPower napisał: Jestem lepiej wychowany od Ciebie, po prostu "zakazany owoc smakuje najlepiej", więc ja tylko czekam aż taki Bonio się Tobą zajmie. Jak na razie dostałem tylko 1 muta o to i w dodatku bezpodstawnego więc napisałem skargę. Weź mnie nie rozwalaj, demka pokazują jaki Ty jesteś dobrze wychowany. Pokazuj dalej swoje gówniarskie zachowanie i myślenie, że wszystko co złe jest fajne - dodatkowo łamiąc przy tym prawo 0.- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 3 minuty temu, Irelia napisał: Weź mnie nie rozwalaj, demka pokazują jaki Ty jesteś dobrze wychowany. Pokazuj dalej swoje gówniarskie zachowanie i myślenie, że wszystko co złe jest fajne - dodatkowo łamiąc przy tym prawo 0.- Łamałbym prawo gdym nie mówił z cenzurą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Godzinę temu, Irelia napisał: Wszystkie serwery CS GO są ze sobą połączone, więc mute'a miałem prawo Ci nadać. Co? XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi