Studziak Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Propozycja to: modyfikacja aktualizacji gdzie CT ma więcej HP Treść: prosił bym o modyfikację aktualizacji gdzie ct ma więcej HP ,ponieważ nawet svipy już nie mają szans na bunt. Od kiedy svipom obniżono HP a dla ct podwyższono jest to poprostu bez sensu np. na ffa svip dostając z awp w klatę zostaje zabijany a np. taki ct dostanie i jeszcze ma HP. Bezsensu była ta zmiana. Było by to można zamienić na dodatkowe leczenie w ct ale tylko dla svipów gdzie była by to mniejsza różnica z tym uleczeniem lub mnie tych uleczeń np. tylko jedno. Jak już mówiłem tt nie ma szans by zabić ct nożem. Prosił bym o albo dodanie więcej HP dla svipó albo zmniejszenie HP dla ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Za op było zawsze na np. FFA, że svip umierał po 1 starzale z AWP, więc zmiana jest na +. JB to nie są tylko bunty, a 150 hp to i tak mało. Yamakashi za niedługo naprawi, aby nie dało się healować na zabawach. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 nie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Studziak ma trochę racji -zabraliście HP (S)VIP-om a dodaliście je strażnikom Jak już chcieliście zmian, to mogliście wprowadzać je stopniowo: 1 opcja - podwyższyć HP strażnikom a zostawić HP (S)VIP-om 2 opcja - zmniejszyć HP (S)VIP-om 3 opcja - nieznacznie obniżyć HP (S)VIP-om a lekko podwyższyć HP strażnikom np. o 5-10 HP Gdyby zmiany nie pomogły, wprowadzilibyście to co teraz. SVIP z gangiem +20 DMG musi uderzyć 4 razy kosą z lewego, żeby zabić strażnika. pytanie jak ma się zbuntować SVIP, VIP (bez gangu) albo co lepsze osoba bez niczego? Edytowane 26 Lutego 2019 przez SK4N3R 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Nie, yama usunie heale na zabawach i po sprawie. Chcesz się buntować? zrób to z głową, zaryzykuj, poszukaj broni, a nie rzucaj się na wardena z kosą ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Jestem na nie. Ja i @ raveNjuz o tym pisalismy na grupie adminow, ze obecnie JB to tylko bunt. Chodzi o dobra zabawe a nie, ze przyleci ci SVIP z 10000 hp 1000000 skokami i jest po tobie. Jezeli tak bardzo lubisz sie buntowac to rob to z glowa. JB nie polega na buntowaniu sie tylko na dobrej zabawie a bez tych zmian HP, CT nie czerpalo zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Prawie w ogóle nie grałem na JB ale propozycja wydaje się być bez sensu. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 2 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Uleczeń już nie ma, jedynie warden ma 120 HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 2 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi