Skocz do zawartości

[Przyjęta] Bezsensu

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: modyfikacja aktualizacji gdzie CT ma więcej HP 
Treść:  prosił bym o modyfikację aktualizacji gdzie ct ma więcej HP ,ponieważ nawet svipy już nie mają szans na bunt. Od kiedy svipom obniżono HP a dla ct podwyższono jest to poprostu bez sensu np. na ffa svip dostając z awp w klatę zostaje zabijany a np. taki ct dostanie i jeszcze ma HP. Bezsensu była ta zmiana. Było by to można zamienić na dodatkowe leczenie w ct ale tylko dla svipów gdzie była by to mniejsza różnica z tym uleczeniem lub mnie tych uleczeń np. tylko jedno. Jak już mówiłem tt nie ma szans by zabić ct nożem. Prosił bym o albo dodanie więcej HP dla svipó albo zmniejszenie HP dla ct

Studziak ma trochę racji

-zabraliście HP (S)VIP-om a dodaliście je strażnikom

Jak już chcieliście zmian, to mogliście wprowadzać je stopniowo: 
1 opcja - podwyższyć HP strażnikom a zostawić HP (S)VIP-om
2 opcja - zmniejszyć HP (S)VIP-om
3 opcja - nieznacznie obniżyć HP (S)VIP-om a lekko podwyższyć HP strażnikom np. o 5-10 HP

Gdyby zmiany nie pomogły, wprowadzilibyście to co teraz.

SVIP z gangiem +20 DMG musi uderzyć 4 razy kosą z lewego, żeby zabić strażnika. pytanie jak ma się zbuntować SVIP, VIP (bez gangu) albo co lepsze osoba bez niczego?

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

Jestem na nie. Ja i @ raveNjuz o tym pisalismy na grupie adminow, ze obecnie JB to tylko bunt. Chodzi o dobra zabawe a nie, ze przyleci ci SVIP z 10000 hp 1000000 skokami i jest po tobie. Jezeli tak bardzo lubisz sie buntowac to rob to z glowa. JB nie polega na buntowaniu sie tylko na dobrej zabawie a bez tych zmian HP, CT nie czerpalo zabawy. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności