Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Yamakashi do roboty.

Udostępnij

Punio

Rekomendowane odpowiedzi

Po przemyśleniu chyba wiem o co chodzi, ale z tego co mi się wydaję to nie można wskoczyć na niektóre elementy przez to, że mapa jest zrobiona na double jumpy. Obecnie jest dobrze, jestem na nie. :no: 

EDIT. Jeżeli grawitacja jest większa niż na mm'ie przykładowo to należy ją zmniejszyć do normalnego poziomu ofc ;)

Edytowane przez raveN
popraweczka

38 minut temu, raveN napisał:

Po przemyśleniu chyba wiem o co chodzi, ale z tego co mi się wydaję to nie można wskoczyć na niektóre elementy przez to, że mapa jest zrobiona na double jumpy. Obecnie jest dobrze, jestem na nie. :no: 

To widać że postać skacze niżej niż powinien, więc to nie o mapę chodzi. 

24 minuty temu, Siedem dni napisał:

Więcej buntów? Ohhhh yeeea boiii

Na nie

To nic nie ma wspólnego do buntow. 

1 minutę temu, Siedem dni napisał:

Jak to nie XD Ty nie chcesz zmienić elementów tylko dac możliwości, dla tego na nie

Typie tu chodzi o graczy którzy nie mają double lub triple jumpa, bo to oni przez zbyt duża grawitacje nie mogą wskoczyć gdzie powinni móc wskoczyć. Jak zostanie naprawiona grawitacja to bunty nie będą większe. 

Może pomyślicie o graczach, którzy nie maja dodatkowych skoków?

btw. Podczas zabaw, kiedy jest dawany zakaz dodatkowych skoków to nie idzie wskoczyć na niektóre parkoury/KZ na mapach.

Grawitacja na serwerze jest po prostu za duża. Wypadałoby ja zmniejszyć do normalnej.

Na tak.

Edytowane przez 「Deshayiere」

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności