Punio Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Propozycja to: naprawienie grawitacji. Treść: grawitacja na serwerze jest zbyt duża i przez to nie można wskoczyć na różne elementy parkoura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Zmniejszyć grawitacje o 30 i będzie ok TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Na NIE. Edytowane 25 Lutego 2019 przez Koncu Jednak nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Po przemyśleniu chyba wiem o co chodzi, ale z tego co mi się wydaję to nie można wskoczyć na niektóre elementy przez to, że mapa jest zrobiona na double jumpy. Obecnie jest dobrze, jestem na nie. EDIT. Jeżeli grawitacja jest większa niż na mm'ie przykładowo to należy ją zmniejszyć do normalnego poziomu ofc Edytowane 25 Lutego 2019 przez raveN popraweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Więcej buntów? Ohhhh yeeea boiii Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Na nie. Zmniejszenie grawitacji = łatwiejsze bunty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 38 minut temu, raveN napisał: Po przemyśleniu chyba wiem o co chodzi, ale z tego co mi się wydaję to nie można wskoczyć na niektóre elementy przez to, że mapa jest zrobiona na double jumpy. Obecnie jest dobrze, jestem na nie. To widać że postać skacze niżej niż powinien, więc to nie o mapę chodzi. 24 minuty temu, Siedem dni napisał: Więcej buntów? Ohhhh yeeea boiii Na nie To nic nie ma wspólnego do buntow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 XDDDDDDDDDDDDDD wy naprawde macie IQ takie samo jak rozmiar buta na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 6 minut temu, §Punio§ napisał: To nic nie ma wspólnego do buntow. Jak to nie XD Ty nie chcesz zmienić elementów tylko dac możliwości, dla tego na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Na nie, bo to jest tylko na niektorych mapach np te nowe maja kz ale bez double jumpa nie da sie przejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 1 minutę temu, Siedem dni napisał: Jak to nie XD Ty nie chcesz zmienić elementów tylko dac możliwości, dla tego na nie Typie tu chodzi o graczy którzy nie mają double lub triple jumpa, bo to oni przez zbyt duża grawitacje nie mogą wskoczyć gdzie powinni móc wskoczyć. Jak zostanie naprawiona grawitacja to bunty nie będą większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 moglbym sciagnac te mapy i przemienic te elementy np w kz zeby sie dalo wskoczyc bez zmieniania grawitacji ale to potrzebuje liste map i troche czasu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Triple jump,zmniejszona grawitacja I szybkość z svipa. Sr omep Ale to nie wypali. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Może pomyślicie o graczach, którzy nie maja dodatkowych skoków? btw. Podczas zabaw, kiedy jest dawany zakaz dodatkowych skoków to nie idzie wskoczyć na niektóre parkoury/KZ na mapach. Grawitacja na serwerze jest po prostu za duża. Wypadałoby ja zmniejszyć do normalnej. Na tak. Edytowane 25 Lutego 2019 przez 「Deshayiere」 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 ja myslalem ze grawitacja jest normalna jak na mm jak nie jest to jestem za tym zeby ja zmniejszyc do standardowej a jak jest standardowa to moge zrobic to co napisalem powyrzej @ Yamakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 25 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 server.cfg = sv_gravity 800 gamemode_custom.cfg = sv_gravity 800 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 25 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi