Dixit1337 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: - DixitWiek: - 143 najlepsze prace: 1. Spoiler 2. Spoiler 3. Spoiler 2 linki do zleceń: Używany program: - Photoshop Doświadczenie w grafice: - No już zejdą z trzy latka, 2 czy 3 krotny grafik na forum. Coś o sobie: - Witam jestem Dixit w CS:GO a w prawdziwym życiu Karol ostatnio jestem spokojną i przyjacielską osóbką dla znajomych oraz rodzinki,przy robieniu grafik UWIELBIAM słuchać muzyki typu "Comfy" szczególnie: Muzyczka. W robieniu grafik dużo mnie wspomaga szczęście/zadowolenie z grafik które zrobiłem dla danej osóbki,poza robieniem grafik robię prywatne muzyki lub uczę się grać lepiej na keyboardzie. Moim hobby jest też zwykła jazda na rowerze i spotykanie ze znajomymi. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Dixit1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 +piękne prace +aktywnosc na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 +ładne pracę Można dać szansę a zwłaszcza jak jest miejsce Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Proste że tak Sztos pracę Zleconka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 na tak + ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 tak +git prace -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) tak +ładne prace +aktywny Edytowane 1 Grudnia 2020 przez zer0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Tak +Zarąbiste prace +miał wcześniej grafika +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na tak Ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 ta fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Tak +git prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na tak Najlepszy jak na razie kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Na tak +doswiadczenie +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Na nie - nie podobają mi się twoje prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 tak +Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi