Bincior Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): Bincior Wiek: 14 3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum): Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) Photoshop Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) ok. 2 lata Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) W zasadzie nic ciekawego o mnie nie można powiedzieć, ale lubię to co robię. Staram się być aktywny. Na forum jestem codziennie i wchodzę około co godzinę. Można spotkać mnie na serwerze drv1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na Tak +aktywny na forum +spoko prace +sam jestem zadowolony z profilowego ktore mi zrobil +wydaje mi sie ze mógł by się nadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 -wiek +nawet ładne prace -aktywność w dziale zlecen imo tak o ile będziesz robił te zlecenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak +Pracę +/- wiek. -Aktywność, ale jeśli ci zależy to poprawisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Sztos pracę, szybko i sprawnie zleconka są robione Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na Tak +ładne prace +aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 nie aktywność na forum - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Same anime prace 🤮 +Doświadczenie +/-Wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak +Imo git pracę ale popracuj jeszcze +Aktywnošć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 NA TAK -wiek +spoko prace +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 +spoko prace na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 na tak + spoczko prace nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 +jeden z lepszych kandydatów (pierwszym jest naiz A drugim Ty ) +/-aktywność +Git prace Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 16 godzin temu, Ciosek napisał: Same anime prace 🤮 Anime jest kozak Tak +Najładniejsze prace z kandydatów 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueseczK Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Na Tak +Ładne prace +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na Tak +aktywny na forum +spoko prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 -aktywność -nie podobają mi się jakoś te prace | V W dniu 29.11.2020 o 18:27, Ciosek napisał: Same anime prace 🤮 sorry ale jak narazie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Na tak +aktywny na forum +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 tak +piękne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi