malcuch Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Nick: ミmalcuch ^^ ArenaSkilla.pl Wiek: 16 3 najlepsze prace: 2 linki do zleceń: Używany program: Corel Draw 2019 Doświadczenie w grafice: Interesuję się robieniem różnych grafik już jakieś 5/6 miesięcy. Jestem w technikum na profilu Technik reklamy i robie tam różne ciekawe grafiki. Coś o sobie: Generalnie umiem dobrze dobierać do siebie wszystkie szczegóły w grafikach które robie. Jestem na forum codziennie, w tygodniu w godzinach: 8:00 - 16:00, 18:30 - 24:00. Chciałbym dodać do mojego podania jeszcze te prace ☝️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na tak + ładne grafiki +ogar +aktywność +przyda się grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 slabe prace imo kazdy moze sie z czasem nauczyc na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Słabe pracy ale aktywny jesteś więc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 +ładne prace +aktywność na forumq +ogar Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak +aktywny +prace ok +jest miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 tak +prace spoko +wiek +aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 na nie to są tylko dodane napisy które można dodać w paincie, żadnej obróbki, nic nie jest zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na nie -Słabe prace -Byłeś dużo nie aktywny I na admina się nie udało to próbujesz na grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 na tak +zajebiste prace 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) -średnie prace +aktywność tak Edytowane 29 Listopada 2020 przez B0SSM4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Bardzo średnie prace -nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Jestem na nie, ponieważ prace w ogóle mi się nie podobają, są tam tylko dodane napisy i lekko oprawiłeś je graficznie, ale to za mało. Nie jestem wybitnym znawcą grafiki, ale już wolę @naiz'a z krótszym stażem, który robi starannie swoją robotę i jego twórczość w porównaniu do Twojej to jest niebo i ziemia. W dodatku spróbuj przejść na GIMP'a lub Photoshopa i mówię Ci, że wyjdziesz na tym bardzo dobrze, ponieważ szczególnie ten drugi ma bardzo dużo funkcji i po prostu myślę, że na takim Photoshopie te grafiki wyglądałyby zdecydowanie lepiej. Nie jestem wybitnym znawcą grafiki, ale coś tam wiem. Oceniając moim okiem Twoje prace to amatorszczyzna i dla chcącego można byłoby je zrobić w niecałe 30 minut, dlatego kandydatura osoby, którą przytoczyłem w tym podaniu bardziej mnie przekonuje. W dodatku Twoje podanie, tak samo jak konkurenta jest na bardzo słabym poziomie i po prostu nie przekonuje. Mimo wszystko życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Niestety, ale jestem na nie. - Słabe prace + Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na nie. Takie prace to ja nawet umiem zrobić. - Dodałeś tylko napis + Aktywność na forum - Prace nie podobają mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na nie - napis umie dodać każdy tak samo jak zmienić czcionkę. +aktywny - moim zdaniem zajął byś tylko miejsce dla bardziej doświadczonego grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 na tak + wiek + ładne prace + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 tak +prace +uczestniczysz aktywnie w życiui forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Na nie ;/ -prace to zdjęcie + tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Czasem fajne prace jestem na tak! Życzę ci powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Nie prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 no te prace takie srednie ale sie nauczysz tak W dniu 29.11.2020 o 12:54, malcuch napisał: Używany program: Corel Draw 2019 uaaa program za 3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Nie -lepsi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi