Skocz do zawartości

[Odrzucone] Dodanie rang za kille

Udostępnij

Rambo4321

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja dodania rang za kile

Propozycja dodania rang w sensie za każdą rangę odpowiednia ilość kredytów ( Jest tak na drv2).Wiadomo na HNS musi być zwiększona ilość kili.

np.1000 kili-500 kredytów

2000 kili-1000 kredytów

3000 kili 1500 kredytów

itp.

Ja jestem na TAK/NIE 

Ponieważ lepiej by było zmniejszyć poziom killi  i ilość rang bo na drv2 jest ok ale  jest tam reinkarnacja a na HNS nie ma .Wiec po co zwiększyć ilość kill bo to nie ma sensu jak na dr jest ciężko wbić rangę powyżej 10k .A powyżej to katorga . 

Ale są + bo da to więcej zapewne graczy bo będą chcieli być po str szukających żeby zebrać te kredyty np na skina itp .

Jednakże sądząc po tym co jest na drv2 to tylko nieliczni będą to robić bo np u nas max rang kilka os  posiada a i tak to po chwili przewalą na ruletce albo na kpn 

dlatego ja czekam na rozwój i zobaczymy czy będzie dodane rang czy nie .

Jestem na TAK ale jest pewien problem bo dla svipów i vipów jest licznik killi w postaci startraka na nożu a zwykli gracze nie posiadający rangi vip czy svip jego nie mają i to będzie nie w porządku wobec vipów i svipów, ponieważ płacili za to. Ale jestem na tak, ponieważ to zwiększy chęć graczy do szukania i pomoże nabijać walutę serwerową dla nowych graczy.

Grzechuyuuuu.gif

• Smutne. 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności