SLOWMO Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Nick: ❤ SKY ❤ SLOWMO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram na serwerze już długi czas, znam regulamin. Chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, często jestem świadkiem przewinień graczy podczas nieobecności admina. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata. W których godzinach gram na serwerze?: 10-14, 16-20. Link GT: Aktualne: https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] ❤ SKY ❤ SLOWMO/137.74.7.15:30050/ Stare: https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] <3 SKY <3 SLOWMO/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198452355646/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elnum3K Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 na tak + wiek +sm(wydaję mi się, że jeżeli nigdy nie miałeś okazji adminować nie wiem czy 4/10, ale oczywiście do sprawdzenia) +GT -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 NIEEE HEH +/- wiek - GT -doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Na tak +sm +mutacja +aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Nie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Tak +Mutacja +Aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 +ogar +spokojny +mutacja +aktywność +sm Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 +sm +spokojny +mutacja +aktywność -doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 +sm +/- zachowanie +aktywność +mutacja Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 tak +aktynwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Tak + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 na tak (okres probny) +zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) tak +akty Edytowane 8 Listopada 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 nie -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 +sm +/-zachowanie +aktywność +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 : -doświadczenie +zachowanie +sm +aktywność +mutacja +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na Tak +sm +aktywność +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na nie -wiek -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) 23 godziny temu, refresh napisał: - GT Że co? Jestem na nie -wiek -brak doświadczenia Jak na moje nie dasz rady utrzymać porządku na serwerze, patrząc przez pryzmat tego jak serwer obecnie wygląda Polecam spróbować admina na serwerze typu rt i tam zdobyć doświadczenie Edytowane 8 Listopada 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 na tak mily pomocny ogarnia sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Bycie adminem bez doświadczenia na JB jest to bardzo ciężka sprawa, dlatego zdobądź jakieś doświadczenie bliższe z graczami np. DR, Arenki, Mirage, a później napisz podanie tutaj. Narazie jestem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 na tak + wiek + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 -doświadczenie +/-zachowanie +sm +aktywność +mutacja +ogarnia na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 nie doświadczenie- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Nie -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi