Taboreto Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Nick: Taboreto Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Witam wszystkich, dlaczego ja? Po pierwsze bardzo mi zależy aby móc grać na serwerze jak i pomóc go utrzymać w dość dobrym standardzie, wieczorami jak i za dnia brakuje administracji, na serwerze spędzam naprawde dużo czasu i chciałbym aby nie było czegoś w stylu przekrzykiwania się czy oszukiwania na zabawach co psuje gre. Po drugie mam dużo wolnego czasu który zazwyczaj wykorzystuje na serwerze, często spoglądam na forum ostatnimi czasy i zgłaszam wiele błędów. Doświadczenie w adminowaniu: Adminem byłem na innej zamkniętej sieci serwerów csgo, byłem opiekunem dwóch różnych serwerów, na tej samej serwerowni, były to serwery retake (only pistol) oraz JailBreak. serwerem retake opiekowałem się 2 miesiące a serwerem jb 1 miesiąc i 7 miesięcy byłem adminem. Jak długo gram w CS:GO?: gram kilka ładnych lat godzin mam na wielu kontach naprawdę dużo (2000+) na moim koncie aktualnym które jest bez vac bana i na którym jestem aktywny mam 650g. łącznie (zanim wylądowałem na serwerze było to nie całe 430). W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-24, dni wolne w tym weekendy spędzam w większości na serwerze. |(zazwyczaj po szkole do późnej w nocy, az serwer nie opustoszeje np. 2/3) Link GT: https://www.gametracker.com/player/Taboreto/137.74.7.15:30050/ , https://www.gametracker.com/player/[BLDM] Taboreto/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3.5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/taborecikel/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 +WIEK +OGARNIA +POMAGA KAŻDEMU GRACZOWI NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 +Doświadczenie +ogar +wiek na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 @Tomgramasz tu chłopa który w jeden dzień ma 8 godzin. - przed tymi 500 min, przez 3 dni nie było cię na serwerze. -twoje zachowanie po stracenia admina +wiek -jesteś zbyt pewny siebie jako osoba, nie dasz się innym wytłumaczyć bo "przeczytałeś 3 razy regulamin nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Jestem na nie. Gdy byłeś adminem, musiałem Cię prosić abyś ogarnął serwer a i tak tego nie robiłeś Nie dajesz sobie wytłumaczyć, jak i nie przyznasz komuś racji, bo przeczytałeś regulamin x razy Twoje zachowanie po stracie rangi też nie było najlepsze. Jedno Wielkie NIE Edytowane 13 Października 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Ja bym ci radziła trochę poczekać na ponowne bycie adminem na nie - wywyższanie się - pewność siebie ( aż za bardzo ) - sam serwera nie umiałbyś ogarnąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Yy nie? Miałeś admina i dengu Wystarczający dowód 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Nie - Nie ogar jakich mało. - Jeszcze miesiąc temu potrafiłeś młodszych od siebie wyzywać po rodzicach. Myślisz że to dobra podstawa? Takiej osobie jak ty życzę żebyś przerzucił się z tej sieci na inna i nigdy nie wracał do nas. Edytowane 13 Października 2020 przez Karczmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 +wiek +doświadczenie Więcej nie mogę napisać bo Cię jeszcze nie znam ale dam na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Na nie Przed chwilą co dostałeś dengu Lubię cię ale poczekaj trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Sorry ale nie -dengu -pewność siebie za duza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Sorki no ale na tą chwilę jestem na nie Nie mam nic do ciebie lecz ostatnio dostałeś dengu ja bym chwileczkę poczekał. Na tą chwilę jestem na nie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Na nie -dengu - wywyższanie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Na tak +wiek + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Zaczekaj troszkę na ponowne bycie adminem, dostałeś szansę od skanera na szybkiej rekrutacji i jej nie wykorzystałeś. Życzę powodzenia w przyszłości. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi