Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina / taboreto

Udostępnij

Taboreto

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Taboreto
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Witam wszystkich, dlaczego ja? Po pierwsze bardzo mi zależy aby móc grać na serwerze jak i pomóc go utrzymać w dość dobrym standardzie, wieczorami jak i za dnia brakuje administracji, na serwerze spędzam naprawde dużo czasu i chciałbym aby nie było czegoś w stylu przekrzykiwania się czy oszukiwania na zabawach co psuje gre. Po drugie mam dużo wolnego czasu który zazwyczaj wykorzystuje na serwerze, często spoglądam na forum ostatnimi czasy i zgłaszam wiele błędów.
Doświadczenie w adminowaniu: Adminem byłem na innej zamkniętej sieci serwerów csgo, byłem opiekunem dwóch różnych serwerów, na tej samej serwerowni, były to serwery retake (only pistol) oraz JailBreak. serwerem retake opiekowałem się 2 miesiące a serwerem jb 1 miesiąc i 7 miesięcy byłem adminem.
Jak długo gram w CS:GO?: gram kilka ładnych lat godzin mam na wielu kontach naprawdę dużo (2000+) na moim koncie aktualnym które jest bez vac bana i na którym jestem aktywny mam 650g. łącznie (zanim wylądowałem na serwerze było to nie całe 430).
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-24, dni wolne w tym weekendy spędzam w większości na serwerze. |(zazwyczaj po szkole do późnej w nocy, az serwer nie opustoszeje np. 2/3)
Link GT: https://www.gametracker.com/player/Taboreto/137.74.7.15:30050/ , https://www.gametracker.com/player/[BLDM] Taboreto/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: 3.5/10 
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/taborecikel/
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

@logo713x13.pngTomgramasz tu chłopa który w jeden dzień ma 8 godzin. 

- przed tymi 500 min, przez 3 dni nie było cię na serwerze. 

-twoje zachowanie po stracenia admina

+wiek

-jesteś zbyt pewny siebie jako osoba, nie dasz się innym wytłumaczyć bo "przeczytałeś 3 razy regulamin

nie

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Jestem na nie.

Gdy byłeś adminem, musiałem Cię prosić abyś ogarnął serwer a i tak tego nie robiłeś :pepega:

Nie dajesz sobie wytłumaczyć, jak i nie przyznasz komuś racji, bo przeczytałeś regulamin x razy :EZ:

Twoje zachowanie po stracie rangi też nie było najlepsze.

Jedno Wielkie NIE

Edytowane przez frosztj
  • Haha! 1

Nie

- Nie ogar jakich mało.

- Jeszcze miesiąc temu potrafiłeś młodszych od siebie wyzywać po rodzicach.

Myślisz że to dobra podstawa? Takiej osobie jak ty życzę żebyś przerzucił się z tej sieci na inna i nigdy nie wracał do nas.

Edytowane przez Karczmi
  • Haha! 1

Zaczekaj troszkę na ponowne bycie adminem, dostałeś szansę od skanera na szybkiej rekrutacji i jej nie wykorzystałeś. Życzę powodzenia w przyszłości.

Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni.

Aplikacja została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności