Diamont Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) $Diamont$ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku mam już doświadczenie a zawsze pomoc się przyda. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Byłem adminem na drv2 i drv1 Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: piątek/sobota/niedziela w piątek tak od 16-20 sobota 10-12 15-20 niedziela 14-20 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[EASY] %24Diamont%24/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/diamont678/ Mikrofon: (Tak/Nie) TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 +akty +zachowa Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Na Tak +ogarnia +mutacja +wiek +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) -aktywność -/+ zachowanie Jestem za okresem próbnym Na tak Edytowane 12 Października 2020 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 +ogar +Wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 na tak + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 +Doświadczenie Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 +doświadczenie Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) +doświadczenie +zachowanie -aktywność Jestem na tak Edytowane 12 Października 2020 przez yokey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 12 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 11h w 3 dni... WoW SM na w miarę dobrym poziomie, fajnie że masz doświadczenie. Podanie mało przekonujące, napisałeś raptem jedno zdanie. Łącznie na serwerze masz 30h, z czego 11 w ciągu ostatnich 3 dni. Przy czym jest to trochę mało informacji na temat aktywności. Poczekajmy kilka dni, zobaczmy jak będzie z aktywnością, jeśli będziesz regularnie grał na serwerze - jak najbardziej na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 TAK +ogarniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Na tak +aktywny @ Mikusinfo ts...oczywiście nie na jb❤️ Okres probny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 sory ale nie. -2 rezygnację w ciągu jednego miesiąca ( drv1) -/+ aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taboreto Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 aktywność - > + zachowanie + cała reszta nie wiem, jestem na tak na okres próbny, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 na tak +zachowanie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 +aktywność +zachowanie skoro wszyscy tak piszą to tak jest mój głos na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 +jako admin na drce adminował koks to i na jb będzie gita +doświadczenie +ogarnięty jak na swój wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Na tak +Wiek +Mutacja +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 +sm +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Tak +zachowanie +doświadczenie +sm +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentoss Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 tak +sm 4/10 +przyjazny +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Na Tak +/- wiek - aktywność + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Zaufam Ci, miałeś kiedyś u mnie admina na DRV2 i nie miałem jakiś większych zastrzeżeń co do Twojej osoby. Okres próbny na okres 10 dni ( ze względu na aktywność). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi