Br0wn Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Nowa rzecz Hejka, Moim zdaniem skoro w regulaminie pisze, że admin ma byc aktywny na forum to admin powinien być zobowiązany oddawać głosy na serwery np. Jestem adminem CS.1.6 JB więc raz w tygodniu lub miesiącu jestem zobowiązany oddać głos na serwery CS 1.6, taka sama sytuacja powinna byc w cs.go np. jestem adminem CS.GO JB, więc jestem zobowiązany chociaż raz w tygodniu/ miesiącu zagłosować na serwery CS.GO. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 nie, jedynie na miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 10 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Chyba masz coś z głową. Na nie Tylko Majorzy mają przymus głosowania, nie może być tak, że admini też taki przymus będą mieli, bo już w ogóle ich nie będzie (na większości serwerów nie ma więcej niż 3 adminów, a na żadnym (z wyjątkiem JB) nie ma więcej niż 5 - może szybkie rekru?) Swoją drogą sześć serwerów nie ma Majora. Przestań spamić na forum (kolejna bezsensowna propozycja w dniu dzisiejszym, skarga na Malcucha). + Weź ogarnij język i składnie, bo ciężko się czyta twoje wypowiedzi. Edytowane 10 Października 2020 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Już widzę Benia, jak sprawdza te głosy i upomina adminów. Spoiler nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 nie , chyba ze raz na miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi