Nacpany_Lisek Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nick: Nać**ny Lisek Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ gram głównie w nocy na serwerze a wtedy zazwyczaj nie ma adminów. Doświadczenie w adminowaniu: byłem przez miesiąc adminem na drv1 Jak długo gram w CS:GO?: w cs:go gram około 4/5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: najczęściej na serwerze gram od 20 do 2 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] Nać**ny Lisek/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak wiele razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelmer Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na NIE. -Czasem potrafisz być ostro wybuchowy. -Podanie napisane na odwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Tak +wiek +na JB nigdy za mało adminów +mutacja +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 NIE - Chłopie taka osoba jak ty nie powinna mieć nawet dostępu do Internetu co chwile jak Ci coś nie wychodzi to wyzywasz każdego oraz nadużywasz mikrofonu. Nie nadajesz się na administratora i mam nadzieję że Ci tego nie przyjmą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nie xd -podanie na odwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na nie -Zachowanie -Podanie nie jest przekonywujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVoF Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 - Zachowanie - Podanie napisane na odwal Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na NIE -widziales swoje podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nie -nie przekonujesz za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na nie -podanie napisane w 2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Na nie - podanie napisane na odwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nie -podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 nie -jak prowadzi to jedynie przed celami, chyba sie boi chodzić poza czyli gra tylko na fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Jestem na nie -aktywność -paplikujący nie spełnia wymagań by składać podanie na administratora servera Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Kacpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 jestem na tak +wiek +aktywnosc +mutacjia +ogar -podanie na odwal - sm 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Na nie -Z tego co pamiętam to nie masz za dobrego zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Na nie Niby masz aktywność ale twoje zachowanie pozwala wiele do życzenia.. Ostatnio dostałeś odemnie bana za obraźliwy Nick, to bylo z 3 miesiące temu i nadal brak poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 -aktywność -zachowaniem -nie es ty tyczne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi