Kacpi Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) :❤кα¢ρι❤csgocases.comWiek: 21Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) : Uważam że dużo przebywam na serwerze i chyba jestem lubiany przynajmniej przez jakąś małą część graczy jak i również chciałbym pomóc administracji i wykazać się z jak najlepszej strony.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) : Byłem adminem wielokrotnie na wszelakich rodzajach serwerów. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jeżeli mam wolne od pracy to są to normalne godziny zaczynając od 10/9 rano kończąc na 22.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) : https://www.gametracker.com/player/❤кα¢ρι❤Key-Drop.com/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) : 7/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990970356/Mikrofon: (Tak/Nie) : Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) : TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Owszem Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Faworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 No w sumie na tak + wiek + SM +/- aktywność + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 jestem na tak +aktywność +wiek +doświadczenie nie wiem jak z SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Tak +wiek +mutacja w tą smke ci nie wierze -Aktywność Jak poprawisz tę aktywność będzie git Zmieniam zdanie - 0 aktywność nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 5 minut temu, Natural napisał: w tą smke ci nie wierze Czemu mu w sm mamy nie wierzyć? Na internecie jest wiele poradników co i jak. Ja niestety jestem na nie. Pograj jeszcze trochę na serwerze, bo coś tak średnio ogarniasz. +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 +sm 😮 +/- aktywność +wiek Na tak / proponuję okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 tak +wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 -aktywność pograj dłużej na serwerze żeby osoby cię poznały. nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Na NIE! jeszcze przed moim wyjazdem jak gralem bardzo Ci przeszkadzaly osoby bez mutacji, A to też jest człowiek i należy mu się szacunek. O ile pamietam to mowiles cyt. "Zamknij się już lub zamknij się juz dzieciaku" Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Michal645 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, Michal645 napisał: Na NIE! jeszcze przed moim wyjazdem jak gralem bardzo Ci przeszkadzaly osoby bez mutacji, A to też jest człowiek i należy mu się szacunek. O ile pamietam to mowiles cyt. "Zamknij się już lub zamknij się juz dzieciaku" Przeszkadzają mi osoby bez mutacji ,ponieważ rozumiem na każdego przychodzi okres dojrzewania ,ale no ile można po prostu ujmując w skrócie moje uszy krwawią jak słyszę piszczenie... A co do kultury Panie @ Michal645 zacytowane słowa cyt. "Zamknij się już lub zamknij się już dzieciaku" chyba nie są aż tak obraźliwe , porównując to do tego co przysłowiowe "dzieci" robią na serverze np. sypiąc często łaciną Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Faworek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Na tak + Doświadczenie + Wiek -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Nie -aktywność -musisz wiecej pograć -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Tak Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Lubię Cię, ale na ten czas na nie ;/ -aktywność -pograj na serwerze troszkę dłużej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeboRaper Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nie -Złe zachowanie -Aktywność -Nie grasz dużo na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na NIE! -Nie ogar -Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nie -0 aktywności przez ostatnie 3 dni -krotko grasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na tak + Doświadczenie + Wiek -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Trochę za krótko grasz na serwerze -aktywność -Zachowanie Nie Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez IGonnaHitYa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 -aktywność -zachowanie -kłocisz się, a nie masz racji :)) Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) na nie + wiek - wydaje mi się że kłamiesz z sm - Admin musi mieć taki sam nick/podobny nick w cs:go tak jak na forum i tak samo na odwrót Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez mondej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi