Skocz do zawartości

[Odrzucone] Aplikacja na administratora JailBreak

Udostępnij

Kacpi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) :❤кα¢ρι❤csgocases.com
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Uważam że dużo przebywam na serwerze i chyba jestem lubiany przynajmniej przez jakąś małą część graczy jak i również chciałbym pomóc administracji i wykazać się z jak najlepszej strony.
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) : Byłem adminem wielokrotnie na wszelakich rodzajach serwerów.
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jeżeli mam wolne od pracy to są to normalne godziny zaczynając od 10/9 rano kończąc na 22.
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) : https://www.gametracker.com/player/❤кα¢ρι❤Key-Drop.com/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) : 7/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990970356/
Mikrofon: (Tak/Nie) : Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) : Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Owszem :) 

Edytowane przez Faworek

9 minut temu, Michal645 napisał:

Na NIE! jeszcze przed moim wyjazdem jak gralem bardzo Ci przeszkadzaly osoby bez mutacji, A to też jest człowiek i należy mu się szacunek. O ile pamietam to mowiles cyt. "Zamknij się już lub zamknij się juz dzieciaku"

Przeszkadzają mi osoby bez mutacji ,ponieważ rozumiem na każdego przychodzi okres dojrzewania ,ale no ile można po prostu ujmując w skrócie moje uszy krwawią jak słyszę piszczenie...

A co do kultury Panie @ Michal645 zacytowane słowa cyt. "Zamknij się już lub zamknij się już dzieciaku"  chyba nie są aż tak obraźliwe , porównując to do tego co przysłowiowe "dzieci" robią na serverze np. sypiąc często łaciną :) 

Edytowane przez Faworek
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności