xCRACKERx101 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Cracker Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio jest bardzo dużo skarg (ja sam je nawet pisałem) odnośnie zachowania graczy, a to nadużywają mikrofonu, a to się obrażają nawzajem. Chciałbym takim sytuacjom zapobiegać. Jak nie ma admina to gracze sobie pozwalają na zbyt dużo. Znam dobrze regulamin serwera, jednak jak każdy z nas nie jestem ideałem i nie jestem nieomylny. Jeśli chodzi o względy techniczne to już nad podstawowymi rzeczami zapanowałem, natomiast rzeczy typu wgranie pluginu są do tak zwanego "utrwalenia". W przyszłości mam zamiar nauczyć się pisania własnych pluginów, bo to rzecz ciekawa i przydatna. Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie posiadam żadnego doświadczenia. Jak długo gram w CS:GO?: 1500h. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej mnie można znaleźć w godzinach 10-23. Link GT: #1 #2 #3 Znajomość SM: Teraz już nie jest tak kiepsko jak ostatnio, 4 i 6/10 (5 za bardzo nie chciało mi się uczyć, ale jak będzie trzeba to ogarnę, trudne to wcale nie jest) Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Yep. Mutacja głosu: Ta. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Proste, że nie. Edytowane 30 Lipca 2020 przez xCRACKERx101 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Byłbym na tak gdyby ten mute za prowokacje. Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie - dostałeś muta na dzień - te zdanie - Jest dużo skarg (nawet je pisałem) , gdy po tych skargach dostajesz muty/gagi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie -muty -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie, zachowanie mocno denerwujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie -zachowanie -czepiasz się o wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Na nie -czepiasz się o wszytko -dostałeś muta na 1 dzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 2 godziny temu, Drix napisał: -te zdanie - Jest dużo skarg (nawet je pisałem) , gdy po tych skargach dostajesz muty/gagi - zachowanie Jestem ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 tak +1500h w cs potrzebujemy cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 tak +miły +mądry +inteligenty +nie kłótliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie -Czepia się wszystkiego nic mu nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie -piszesz skargi o byle gówno -muty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Spoiler Nie ma szans Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Na nie -zachowanie +aktywność Ewentualnie proponuję okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 -zachowanie -piszesz skargi o byle co, a jako admin najprawdopodobniej będziesz się też czepiał wszystkiego Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Na nie - Brakuje Ci kultury wobec graczy. - Otrzymałeś ostatnio blokadę na komunikację głosową [1 dzień] - "[..] odnośnie zachowania graczy, a to nadużywają mikrofonu, a to się obrażają nawzajem" - Od tego jest UBT i dział skarg - Znajomość sm 4-6/10.. wątpię w to gdyż nie masz żadnego doświadczenia i możesz mieć problem z utrzymaniem jakiego kol wiek porządku. - Przyjęcie twojego podania może skutkować większa liczbą skarg ale w odwrotną stronę - będą te skargi pisane na Ciebie w przypadku każdego nie powodzenia Admin ma być być dobrym przykładem, a ty niestety nie jesteś idealnym kandydatem. Na serwerze JB jest sporo adminów i wątpię czy twoja obecność w tym gronie coś zmieni Edytowane 30 Lipca 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Nie psycha - Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na nie -zachowanie -czepiasz się o byle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi