Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanko na adminka

Udostępnij

xCRACKERx101

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Cracker

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio jest bardzo dużo skarg (ja sam je nawet pisałem) odnośnie zachowania graczy, a to nadużywają mikrofonu, a to się obrażają nawzajem. Chciałbym takim sytuacjom zapobiegać. Jak nie ma admina to gracze sobie pozwalają na zbyt dużo. Znam dobrze regulamin serwera, jednak jak każdy z nas nie jestem ideałem i nie jestem nieomylny. Jeśli chodzi o względy techniczne to już nad podstawowymi rzeczami zapanowałem, natomiast rzeczy typu wgranie pluginu są do tak zwanego "utrwalenia". W przyszłości mam zamiar nauczyć się pisania własnych pluginów, bo to rzecz ciekawa i przydatna.

Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie posiadam żadnego doświadczenia.

Jak długo gram w CS:GO?: 1500h.

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej mnie można znaleźć w godzinach 10-23.

Link GT: #1 #2 #3

Znajomość SM: Teraz już nie jest tak kiepsko jak ostatnio, 4 i 6/10 (5 za bardzo nie chciało mi się uczyć, ale jak będzie trzeba to ogarnę, trudne to wcale nie jest)

Link do profilu Steam: *klik*

Mikrofon: Yep.

Mutacja głosu: Ta.

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Proste, że nie.

Edytowane przez xCRACKERx101
  • Smutne. 2

Na nie :no:
- Brakuje Ci kultury wobec graczy.

- Otrzymałeś ostatnio blokadę na komunikację głosową [1 dzień] :jerrycrack:
- "[..] odnośnie zachowania graczy, a to nadużywają mikrofonu, a to się obrażają nawzajem" - Od tego jest UBT i dział skarg ;)
- Znajomość sm 4-6/10.. wątpię w to gdyż nie masz żadnego doświadczenia i możesz mieć problem z utrzymaniem jakiego kol wiek porządku.
- Przyjęcie twojego podania może skutkować większa liczbą skarg ale w odwrotną stronę - będą te skargi pisane na Ciebie w przypadku każdego nie powodzenia :/

Admin ma być być dobrym przykładem, a ty niestety nie jesteś idealnym kandydatem. Na serwerze JB jest sporo adminów i wątpię czy twoja obecność w tym gronie coś zmieni ;)

Edytowane przez uSzanowankoo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności