Br0wn Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Moja propozycja jest inspirowana na wypowiedzi @NiceOne Cytuję " fajny dodatek w sumie parę lat temu na innej sieci widziałem podobną opcje tyle że tam był automatyczny bot który pisał post z życzeniami gdy dany użytkownik miał urodziny za" Można by dodać bota, który pisał by np. na shoutbox Cała Arenę składa Ci życzenia, wszystkiego najlepszego (przykład) Ale można by zrobić również, że zamiast pisania na shoutbox bot wysyłał by na priv taką wiadomość Można by zrobić dział np. z życzeniami czy cos Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz)nowa rzecz Treść: (co chcesz zaproponować) napisałem powyżej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Lepszą opcją hak by taki bot wysyłał na pw ponieważ na shoutboxie przez to by był spam a co do samej propozycji jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Na pv jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Zamiast pisać wpis na shoutboxie, to lepiej dodać linijkę pod tym czatem z solenizantami obecnego dnia. Co do wiadomości ciekawa sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem na tak ale pod warunkiem, że ten bot by składał życzenia pod kogoś profilem. Inaczej nie ma sensu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 44 minuty temu, Ciosek napisał: Jestem na tak ale pod warunkiem, że ten bot by składał życzenia pod kogoś profilem. Inaczej nie ma sensu Same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 54 minuty temu, Ciosek napisał: pod warunkiem, że ten bot by składał życzenia pod kogoś profilem. Inaczej nie ma sensu Jak by tak było to na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Po co komu dział do życzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi