Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie IGonnaHitYa

Udostępnij

IGonnaHitYa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: IGonnaHitYa 
Imię: Dominik 
Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Wydaje mi się ,że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, ba nawet idealnym. W CS:GO zacząłem grać mając 12 lat, jako że nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z grami typu FPS zacząłem poznawać ten rodzaj gry od podszewki. Mając 100 godzin i silvera 5 chciałem grać z kolegami z klasy którzy doszli już do najwyższych rang w cs'ie. Wobec tego wpadłem na pomysł, aby zacząć używać wspomagaczy tak jak robiłem to w Minecraft. Niestety mój wspaniały pomysł szybko zderzył się z brutalną rzeczywistością i na drugi dzień dostałem vaca :c. Link do drugiego profilu z wackiem (pierwsze konto skradzione ;c). Tego sameo dnia postanowiłem założyć nowe konto i kupić dobre, niewykrywalne cheaty. Przez kolejne cztery lata co raz lepiej poznawałem możliwości cheat'ów oraz ich rodzaje.We wrześniu 2018 roku skończyłem zabawę w cheatowanie w obawie o utratę admina na JB. Myślę, że będę idealnym kandydatem na to stanowisko, wątpię ,że ktokolwiek inny będzie potrafił tak dobrze rozpoznać dany cheat. 
Czy miałeś styczność z sourcebans?: Oczywiście, byłem opiekunem na różnych sieciach i mam doświadczenie z sb.
Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 ponieważ zawsze można trafić na coś nieznanego :D 

Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): Grałem na cheat'ach tj.: 

• aimbot
  • wallhack
  • no recoil 
  • bunnyhop
  • triggerbot 
  • fake angle 
  • anty aim 
  • backtracking 
  • smooth aim 
  • auto strafe 

Jak długo gram w CS:GO?: Tak jak już wcześniej pisałem, ponad 6 lat i ponad 6 tysięcy godzin.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum jestem najczęściej od rana do wieczora, oczywiście z przerwami gdy muszę jechać coś załatwić.
Znajomość SM: 4/10
Link do profilu steam: Profil
Kontakt:

Discord:  KyGo#5734

Steam: Main

Smurf

Facebook: Facebook :D

Edytowane przez IGonnaHitYa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności