IGonnaHitYa Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) Nick: IGonnaHitYa Imię: Dominik Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Wydaje mi się ,że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko, ba nawet idealnym. W CS:GO zacząłem grać mając 12 lat, jako że nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z grami typu FPS zacząłem poznawać ten rodzaj gry od podszewki. Mając 100 godzin i silvera 5 chciałem grać z kolegami z klasy którzy doszli już do najwyższych rang w cs'ie. Wobec tego wpadłem na pomysł, aby zacząć używać wspomagaczy tak jak robiłem to w Minecraft. Niestety mój wspaniały pomysł szybko zderzył się z brutalną rzeczywistością i na drugi dzień dostałem vaca :c. Link do drugiego profilu z wackiem (pierwsze konto skradzione ;c). Tego sameo dnia postanowiłem założyć nowe konto i kupić dobre, niewykrywalne cheaty. Przez kolejne cztery lata co raz lepiej poznawałem możliwości cheat'ów oraz ich rodzaje.We wrześniu 2018 roku skończyłem zabawę w cheatowanie w obawie o utratę admina na JB. Myślę, że będę idealnym kandydatem na to stanowisko, wątpię ,że ktokolwiek inny będzie potrafił tak dobrze rozpoznać dany cheat. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Oczywiście, byłem opiekunem na różnych sieciach i mam doświadczenie z sb.Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 ponieważ zawsze można trafić na coś nieznanego Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): Grałem na cheat'ach tj.: aimbot wallhack no recoil bunnyhop triggerbot fake angle anty aim backtracking smooth aim auto strafe Jak długo gram w CS:GO?: Tak jak już wcześniej pisałem, ponad 6 lat i ponad 6 tysięcy godzin.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum jestem najczęściej od rana do wieczora, oczywiście z przerwami gdy muszę jechać coś załatwić.Znajomość SM: 4/10Link do profilu steam: ProfilKontakt: Discord: KyGo#5734 Steam: Main Smurf Facebook: Facebook :D Edytowane 21 Lipca 2020 przez IGonnaHitYa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 tak +dobry kandydant +zna sie na czitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Cziter +sm +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Na tak!!! +dogadujemy się +miły +pomocny +doświadczenie Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dalej lecisz na odpierdolu więc nie +Doświadczenie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 +przekupstwo +gra jak Silver ostatnio Na tak 😂😋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na tak +Doświadczenie +Piękne podanie + Wiek Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Tak +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Tak +wiek +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Tak +chęci +zna się na rzeczy +doświadczenie +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +brak chętnych +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 +doświadcznie +sm +znajomość cheat`ów Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Tak +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na tak +doświadczenie +miły +/-sm Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jestem na tak: + ogarnięty, + przyda się osoba do pomocy na tym stanowisku, + doświadczenie, + znajomość cheatów, +/- podanie wygląda względnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SadDragon1337 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na Tak +Sm +doświadczenie jako admin +doświadczenie jako cziterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Na Tak +wiek +doświadczenie +ogarnia +znajomość cheatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Na tak +Wiek +Znajmość cheatów +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Tak Znalazł się dobry kandydat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi