Drix Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: Drix Imię: Oliwier Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem dość aktywną osobą na forum, sprawdzenie demek dla mnie to przyjemność jak i przyjmowanie większego doświadczenia. Chciałbym też pomóc UBT. Pozdrawiam Doświadczenie w ocenianiu demek: Brak. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat 4000 k godzin Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2/3 godzin Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: Steam Kontakt: Steam,Teamspeak 3, Discord, Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 nie - masz admina na 2 serwerach - sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na tak +miły +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Drix lubię cię ale niestety musi być głos na Nie Jesteś tu bardzo krótko i jak dla mnie powinieneś poczekać na sprawowanie tak ważnej roli jak UBT, do tego masz admina na dwóch serwerach, poczekaj aż opanujesz do perfekcji regulaminy wszystkich serwerów i różne pojęcia związane z nimi -sm +miły +ogarnięty -krótkie podanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 +Przyda się nowa osoba do pomocy Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 nie -sm -doświadczenie -wiek +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie - doświadczenie Aktywność -/+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie -zachowanie -nie ogarniasz życia es 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Godzinę temu, Gniewko napisał: -nie ogarniasz życia es dobrze ze ty chociaz ogarniasz na tak +ogarnia +dobrze rozpisuje demka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 N tak Aktywny Miły Ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jestem na tak +ogarnia jb +/-wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Na tak +aktywność +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Tak +aktywność -sm +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 +aktywność -sm +zachowanie +ogarnia Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 +Wiek +Aktywność +Miły Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Dam na TAK, ale wiemy że pieseł ma większe szanse +Chęci +zachowanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na tak +Często rozpisuje demka +chęci +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi