Luffy Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Otóż ten mały Joski na mapie surf_flow dwójka 11-latków śpiewali, rozmawiali i jeszcze inni bez mutacji mówili i nie dostali muta, a ja na następnej mapie dostałem ( a jestem po mutacji i 16+) przez co nie mogłem rozmawiać i pisać na innym serverze ArenieSkilla. Demko nie długo będzie więc niech ktoś rozpisze oprócz Joskiego. Wspominał na surf_flow, że boi się pozwolić im śpiewać, bo może dostać degrada. To już szósta skarga na niego a H@ nic nie robi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Sam ich podpuszczałeś, żeby śpiewali, bo mówiłeś, że jak nie zaśpiewają to dostaną bana, a ty miałeś w tym temacie gówno do gadania. Napisałem do @ KamyK'a o zgodę, żebyśmy zrobili Karaoke na serwerze, nie pozwolił nam powiedział, że na ts3 takie rzeczy możemy robić, więc powiedziałem na serwerze, że nie robimy karaoke. I @Luffy zaczął mnie wyzywać, że jestem pizda bo pytam się Kamyka o zgodę, pisałeś mi to na chacie jak i mówiłeś na voice chacie. I za to dostałeś Silence. 2 osoby Cię zgłosiły za to, że wyzywasz, więc dostałeś muta. na Killera i Kubika, nie było zgłoszeń nie nadużywali mikrofonu bez mutacji. Pokaże Wam jeszcze co mi pisał Luffy na PW: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) @Luffypodaj dokładny czas mapy. Edytowane 11 Lutego 2019 przez KamyK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @Joskikaraoke na serverze? Typie ty powinneś już dawno wyleciec z tym adminem jak sie o karaoke pytasz.. Potwierdzam opis sytuacji, Joski często faworyzuje graczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) surf_flow: do czego można się przyczepić to śpiewanie w 11 minucie demka i brak jakiejkolwiek reakcji. 10:12-10:32 później po jakiś 2-3 minutach KUBIX się odzywa, robi to też pod koniec demka, ale są to pojedyncze zdania, które raczej nikomu nie przeszkadzały. (z praktyki na JB za takie coś nikt nie dawałby muta) -LUFFY co jakiś czas namawiał młodych do śpiewania; nie miał nic przeciwko temu, żeby śpiewali; troszkę ich podpuszczał -JOSKI i SCHMIDT również namawiali do śpiewania; Joski napisał do @ easyyczy może zrobić karaoke (z tego co widziałem nie uzyskał odpowiedzi), któryś z adminów zrobił vote na karaoke (72% była za), lecz i tak wszystko skończyło się fiaskiem- nie było żadnego karaoke W mojej ocenie KUBIX jak i reszta nie nadużywali mikrofonu (jedyne do czego można się przyczepić to ta 11 minuta demka). a to przyzwolenie (lub też nakłanianie) do śpiewania przez adminów zostawiam rangom wyższym. Edytowane 11 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Napiszę wprost że pomysł na karaoke się narodził na mapie Surf_fruits_fix ( o ile dobrze pamiętam) czyli mapa wczesniej ale nie sądziłem, że może być to dobry pomysł po moich wypowiedziach z tej mapy/mapy flow to może widać, nie wiem co w tej sprawię napisać zostawie ocenę mojego zachowania rangom wyższym. 15 godzin temu, `H3AD# napisał: @Joskikaraoke na serverze? Typie ty powinneś już dawno wyleciec z tym adminem jak sie o karaoke pytasz.. Potwierdzam opis sytuacji, Joski często faworyzuje graczy, No to prawda, popieram 16 godzin temu, Joski napisał: Sam ich podpuszczałeś, żeby śpiewali, bo mówiłeś, że jak nie zaśpiewają to dostaną bana, a ty miałeś w tym temacie gówno do gadania. Napisałem do @ KamyK'a o zgodę, żebyśmy zrobili Karaoke na serwerze, nie pozwolił nam powiedział, że na ts3 takie rzeczy możemy robić, więc powiedziałem na serwerze, że nie robimy karaoke. I @Luffy zaczął mnie wyzywać, że jestem pizda bo pytam się Kamyka o zgodę, pisałeś mi to na chacie jak i mówiłeś na voice chacie. I za to dostałeś Silence. 2 osoby Cię zgłosiły za to, że wyzywasz, więc dostałeś muta. na Killera i Kubika, nie było zgłoszeń nie nadużywali mikrofonu bez mutacji. Pokaże Wam jeszcze co mi pisał Luffy na PW: Nie mówiłem o banie tylko o mucie i sam mówiłeś że jak nie zaśpiewają to mute będzie Nie powinieneś mieć admina @Joskibo faworyzujesz cały czas i się nie nadajesz, nie masz mutacji i cały czas skargi lecą a twoje odpowiedzi które dwa razy słyszałem to że i tak będzie odrzucona i że easy lubi skargi Edytowane 11 Lutego 2019 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 12 minut temu, Luffy napisał: Nie powinieneś mieć admina @Joskibo faworyzujesz cały czas i się nie nadajesz, nie masz mutacji i cały czas skargi lecą a twoje odpowiedzi które dwa razy słyszałem to że i tak będzie odrzucona i że easy lubi skargi Owszem były na mnie skargi wszystkie odrzucone. Ja faworyzuję? Podaj przynajmniej jeden przykład. Przypominam, źe na surf_flow był inny admin Schmidt. Dzieliłem się obowiązkami. Zrobiłem głosowanie na karaoke 72% było za tym żeby karaoke się odbyło ale wolałem dopytać się @Kamyk a. I mi nie pozwolił i wam powiedziałem ze nie robimy karaoke bo kamyk nie pozwala a ty mnie zwyzywales. Jak mówiłem wcześniej dziele się obowiązkami z innymi adminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 13 godzin temu, Joski napisał: Owszem były na mnie skargi wszystkie odrzucone. Ja faworyzuję? Podaj przynajmniej jeden przykład. Przypominam, źe na surf_flow był inny admin Schmidt. Dzieliłem się obowiązkami. Zrobiłem głosowanie na karaoke 72% było za tym żeby karaoke się odbyło ale wolałem dopytać się @Kamyk a. I mi nie pozwolił i wam powiedziałem ze nie robimy karaoke bo kamyk nie pozwala a ty mnie zwyzywales. Jak mówiłem wcześniej dziele się obowiązkami z innymi adminami. Cały czas mówisz że ma SR i jaki ty to zajebisty nie jesteś bo mam kilka osób co potwierdzi. Nie pamiętam nazwy surfa ale najpierw mówiłeś żeby śpiewali razem ze mną zanim zrobiłeś vote na karaoeke i mówiłeś że boisz się że dostaniesz degrada. Potem jak te dzieciaki powiedziały że zaśpiewają to mówiłeś żeby były cicho bo mute to się kurwa zdecyduj czy mają śpiewać czy mają dostać mute bo nie mają mutacji. I czemu jak ja wbijam na serwer i się odzywają bez mutacji to nie mutujesz? A jak ja coś odrazu obrazliwego powiem to odrazu mnie mutujesz? Nie polecam tego admina 13 godzin temu, Joski napisał: Owszem były na mnie skargi wszystkie odrzucone. Ja faworyzuję? Podaj przynajmniej jeden przykład. Przypominam, źe na surf_flow był inny admin Schmidt. Dzieliłem się obowiązkami. Zrobiłem głosowanie na karaoke 72% było za tym żeby karaoke się odbyło ale wolałem dopytać się @Kamyk a. I mi nie pozwolił i wam powiedziałem ze nie robimy karaoke bo kamyk nie pozwala a ty mnie zwyzywales. Jak mówiłem wcześniej dziele się obowiązkami z innymi adminami. Faworyzujesz cały czas i mówisz jaki to pewny siebie jesteś bo każda skarga odrzucona będzie. Zabierz się do nauki bo znowu w 6 klasie nie zdasz a nie community psujesz 13 godzin temu, Joski napisał: Ide spać bo szkoda na Ciebie czasu bo cały czas te same argumenty masz. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 13 godzin temu, Luffy napisał: Nie mówiłem o banie tylko o mucie i sam mówiłeś że jak nie zaśpiewają to mute będzie Nie przypominam sobie, żebym mówił, że jak nie zaśpiewają to mute będzie. To ty cały czas tak mówiłeś, uważałeś się na tej mapie jako admin. Mówiłeś cały czas do tych młodych, że jak nie zaśpiewają to dostaną muta, albo jak zaśpiewają to dostaną od Ciebie vipa. @ easyynapisał w poprzedniej skardze: @Joski kolejnym razem nie mutuj od razu osoby, która nie ma mutacji, bo też mają prawo do rozmowy. Jeśli komuś będzie to przeszkadzało albo jak będzie nadużywał mikrofonu to wtedy. Nikomu nie przeszkadzało to, że te dzieci rozmawiają, nie było żadnych zgłoszeń. A jak ty mnie wyzywałeś to 2 zgłoszenia były. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Byłem wtedy na serwerze, Luffy bardzo chcial uslyszec Karaoke od 2 ludzi bo mu sie spieszyło. Gdy Joski napisal do Easyego/Kamyka czy może zrobic Karaoke, Luffy zaczął ich podpuszczac (joskiego, Smidtha) mówiąc "Zróbcie to karaoke bojicie sie jakiegos degrada na surfie..." Gdy Kamyk czy tam Easy odpisali Joskiemu, że takie sprawy to na TS3, Luffy zaczął wyzywać Joskiego od "Pizd" na chacie glosowym jak i na normalnym chacie. Joski ostrzegł go, że w końcu da mu mut'e ale Luffy miał wywalone i wyzywał dalej Joskiego od "Pizdy". Joski po pewnym czasie się wkurzył dał mu gaga i mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 12 godzin temu, Joski Surfer napisał: Nie przypominam sobie, żebym mówił, że jak nie zaśpiewają to mute będzie. To ty cały czas tak mówiłeś, uważałeś się na tej mapie jako admin. Mówiłeś cały czas do tych młodych, że jak nie zaśpiewają to dostaną muta, albo jak zaśpiewają to dostaną od Ciebie vipa. Żarty żartami ale ty powiedziałeś pierwszy że dostaną admina jak zaśpiewają. Może mnie to denerwowało i pisałem ci to że czemu nie mutujesz tych bez mutacji tylko mnie. Coraz mniej osób siedzi na tym serwerze odkąd jesteś adminem Joski a jak siedzą to 7+ XDD 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 12 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Czekajcie na dezycję rangi wyższej, za następny post będzie warn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 10 godzin temu, Joski Surfer napisał: @ easyynapisał w poprzedniej skardze: @Joski kolejnym razem nie mutuj od razu osoby, która nie ma mutacji, bo też mają prawo do rozmowy. Jeśli komuś będzie to przeszkadzało albo jak będzie nadużywał mikrofonu to wtedy. Nikomu nie przeszkadzało to, że te dzieci rozmawiają, nie było żadnych zgłoszeń. A jak ty mnie wyzywałeś to 2 zgłoszenia były. Pozdrawiam. Tylko dziwne, że w regulaminach serwerów (przykładowo właśnie na surfie: https://forum.arenaskilla.pl/topic/19-regulamin-surf-tier-1-2/) znajduje się podpunkt: 3. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji. - Może Mi ktoś objaśnić w jaki sposób mają prawo do rozmowy? Może ja źle zrozumiałem to? Jak ktoś odzywa się bez mutacji, to powinien od razu muta dostać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Godzinę temu, Tomb Raider :* napisał: Tylko dziwne, że w regulaminach serwerów (przykładowo właśnie na surfie: https://forum.arenaskilla.pl/topic/19-regulamin-surf-tier-1-2/) znajduje się podpunkt: 3. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji. - Może Mi ktoś objaśnić w jaki sposób mają prawo do rozmowy? Może ja źle zrozumiałem to? Jak ktoś odzywa się bez mutacji, to powinien od razu muta dostać. Tak powinno być. Brak mutacji - insta mute, jeden gracz o nicku KILLER co jakiś czas krzyczał bez mutacji i nie dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 17 godzin temu, SK4N3R napisał: surf_flow: do czego można się przyczepić to śpiewanie w 11 minucie demka i brak jakiejkolwiek reakcji. 10:12-10:32 później po jakiś 2-3 minutach KUBIX się odzywa, robi to też pod koniec demka, ale są to pojedyncze zdania, które raczej nikomu nie przeszkadzały. (z praktyki na JB za takie coś nikt nie dawałby muta) -LUFFY co jakiś czas namawiał młodych do śpiewania; nie miał nic przeciwko temu, żeby śpiewali; troszkę ich podpuszczał -JOSKI i SCHMIDT również namawiali do śpiewania; Joski napisał do @ easyyczy może zrobić karaoke (z tego co widziałem nie uzyskał odpowiedzi), któryś z adminów zrobił vote na karaoke (72% była za), lecz i tak wszystko skończyło się fiaskiem- nie było żadnego karaoke W mojej ocenie KUBIX jak i reszta nie nadużywali mikrofonu (jedyne do czego można się przyczepić to ta 11 minuta demka). a to przyzwolenie (lub też nakłanianie) do śpiewania przez adminów zostawiam rangom wyższym. SK4N3R wszystko rozpisał, nic dodać nic ująć. Ale naprawdę LUFFY sam chciałeś usłyszeć jak śpiewają a teraz piszesz na to skargę? KUBIXOnTROLL - mute 180 min za nadużywanie mikrofonu + rozmowa bez mutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 3 godziny temu, Mr.White napisał: SK4N3R wszystko rozpisał, nic dodać nic ująć. Ale naprawdę LUFFY sam chciałeś usłyszeć jak śpiewają a teraz piszesz na to skargę? KUBIXOnTROLL - mute 180 min za nadużywanie mikrofonu + rozmowa bez mutacji. No to prawda nakłaniałem ale admini też to robili zanim dostali zgode od H@ ale ja potem dostałem mute a ta dzieciaczki małe nie. KUBIXOnTROLL dostał mute jak już mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) @SchMidT - otóż to jest Twoje piersze (lekkie) przewinienie masz tylko ostrzeżenie @Luffy - następnym razem jak będziesz wyzywał, specjalnie prowokował i napiszesz skargę to będzie ona z automatu odrzucona @SK4N3R i @ Mr.White - dzięki za rozpisanie i potwierdzenie demka @Joski Surfer - ostrzeżenie i za kolejną skargę z DOWODAMI masz degrada PS @Luffy - "tak będzie odrzucona i że easy lubi skargi" @ easyy nie odrzuca, bo faworuzyje.... Po prostu składasz o byle co skargi @ Tomb Raider :*- @ easyychciał aby osoby bez mutacji mogliby też trochę porozmawiać (nie nadużywać), ale widzę, że jest problem. Admini Surf Tier 1-2 macie się stosować ---> "3. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji." I tyle. Skarga została przyjęta. Edytowane 12 Lutego 2019 przez KamyK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi