Neksoss Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Słyszałem, że 1grafik z 4odszedł a 1się leni. Tylko 2cokolwiek robi więc składam podanie. \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ Nick: NeksoSsWiek: 12. (rocznikowo 13)3 najlepsze prace: https://imgur.com/gallery/DTkc5CD (mam link do tych prac zapisany wiec je wysylam)2 linki do zleceń: https://forum.arenaskilla.pl/topic/1042-avatar/ <-- avatar dla użytkownika | sygnatura dla admina serwera CSGO surf --> https://forum.arenaskilla.pl/...1029-sygnatura-dla-joskiego/Używany program: Paint Tool Sai oraz Photoshop cc 2018Doświadczenie w grafice: Posiadałem współpracę z jednym z bardziej znanych teamspeaków w polsce. Siedze w grafice 3lata i wiem to i owo.Coś o sobie: Mam na imię Kuba. Mam 12lat. Brak mutacji jednak jestem osobą "dojrzałą(ogarniętą)" pod względem zachowania (opinia na podstawie graczy z serwerów którzy mi mówili, że chociaż mikro +16 lub mutacja to moge sobie gadać z nimi bo nie zachowuje się typowo jak na "dzieciaka". Moim hobby jest rysowanie i biorę często udziały w kunkursach plastycznym jeśli mam okazję i możliwość , ponieważ też nie zawsze mogę. Mając 9lat zaczałem się bawić w grafika używając programu gimp 2.0 i nawet nieźle mi to szło. W roku 2017, 2kwietnia czyli równy miesiąc po moich urodzinach dostałem nowy komputer i od tamtego czasu pracuje w programie photoshop (ale życiorys zawaliłem).Kontakt: prywatna wiadomość na forum. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Prace na zamówienie (nie serwerowe tylko inne XD): https://imgur.com/gallery/8dOLsC5Specjalizacja: ankieta fb, avatar , banner fb, banner yt, overlay, miniaturka yt. Edytowane 9 Lutego 2019 przez Neksoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 "jednak jestem osobą "dojrzałą(ogarniętą)" tutaj po dzisiejszym cb trochę można polemizować, ale na grafice się mam nadzieję znasz, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Po pracach jakie pokazałeś jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Grafiki robisz ładne, więc jestem na tak. Z tym byciem ogarniętym wątpię tak jak @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 te twoje grafiki są dogshit. niczym się nie wyróżniają ani nie są jakoś dobrze zrobione. also po rozmowach na chatboxie sprawiasz wrażenie jakbyś był trochę przyjebany więc jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Grafiki ma dobre, tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na nie, powody podała @ neneneneva 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nawet linku nie umiesz wstawić Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Na nie powody u @ neneneneva @Edit: Jestem na tak prace nawet ładne Edytowane 10 Lutego 2019 przez K0Z4K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Daje na Tak, bo grafiki nie są jakieś tragiczne i coś w nich robisz, mimo, że każda jest robiona na takiej samej podstawie i różnią się między sobą tylko kolorami. Ten wiek i to twoje "ogarnięcie" wyjdzie po czasie i się zobaczy czy naprawdę jesteś taki, jakiego siebie opisujesz. Edytowane 10 Lutego 2019 przez tos1ek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na nie powody @ neneneneva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksoss Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 17 godzin temu, raveN napisał: "jednak jestem osobą "dojrzałą(ogarniętą)" tutaj po dzisiejszym cb trochę można polemizować, ale na grafice się mam nadzieję znasz, więc jestem na tak. wczoraj mi odwaliło. znaczy dzisiaj znaczy wczoraj znaczy no po 23. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 nie mam dosc ludzi pokroju keziaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wielkie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na TAK, można dać Ci szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Mozna dac szanse na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu6921 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Spoko prace więc na tak :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi