mNk Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 :ooooo Na tak +pomocna +aktywna +miła Wiedziałem że napiszesz te podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Jestem jak najbardziej na tak . Ogarniasz CT .Grzeczna ,miła i pomocna dziewczyna . Tylko trochę cicha 😜 Więcej się odzywaj - nie wstydź się 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Na Tak. ostatnio poprawiłaś zachowanie,mam nadzieje że na dłużej +ogarnia ct +nie doczepia sie o byle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja także jestem na Tak - aktywna - zna regulamin - jeszcze nie widziałem jak była w CT ale skoro zna regulamin i dużo osób ją chwali to takrze mogę iść za głosem ludu i podtrzymać ich zdanie - i wymagania spełnia chyba raczej można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 +aktywność +miła Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Jestem na TAK! +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 +++aktywność +/- sm Myślę że się nauczysz +doświadczenie TAK Spróbuj swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) 14 godzin temu, Gniewko napisał: myślę że dziewczyny na admina zły pomysł. Czemu? każdemu trzeba dac kiedyś szansę jeżeli będzie złą adminką to dostanie dengu I tyle A jeżeli chodzi o podanie +wiek +doświadczenie Edytowane 21 Czerwca 2020 przez pawelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 +wiek +regulamin +/-sm +aktywność +miła +ogarnia +CT Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Tak + Adminów na jb nigdy za dużo +zachwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Na tak +aktywność + znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ale każdy ma "Mokro" bo dziewczyna na Admina . Przyznam że ostatnio byłem na JB i patrzyłem się kogo tu zbanować i widziałem że dajesz sobie radę . Jestem na Tak +Ogar +CT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi