Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Hemoglobina Imię: Alex Wiek: 15 Dlaczego mam otrzymać tę range ?: Jest jedno wolne miejsce w UBT więc pomyślałem że mógłbym pomóc ekipie z ich obowiązkami. Doświadczenie w ocenianiu demek: Duże przez około rok pomagałem oceniać demka na lokalnych lanach. Jak długo gram w CS:GO: Na 2 kontach razem mam 2500 godzin Ile czasu poświęcam forum ?: Codziennie co najmniej 4-8 godzin na forum wchodzę czasami na komputerze i na telefonie. Znajomość SM: 4/10 Identyfikator Steam: STEAM_1:1:187662887 Kontakt: Steam,Priv na forum,Gadu Gadu,TS3,discord Edytowane 9 Lutego 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) nie btw edytowanie swojego posta z tak na nie, aby mieć "większe szanse" jako ubt to jest żart. Edytowane 9 Lutego 2019 przez king acit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 3 idealna osoba na to stanowisko NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Do zamknięcia. Edytowane 9 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) 6 minut temu, king acit napisał: edytowanie swojego posta z tak na nie, aby mieć "większe szanse" jako ubt to jest żart. XDDD?? Chłopie pomyślałem żeby zamiast pisać jakieś shitposty to napisałem mu normalnie co mi się nie podoba Edytowane 9 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie, póki nie odrzucili to posta se nabiję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Niby wszystko spoko, ale sory, na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Obecnie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksoss Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 beka, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Zamykam na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi