Gawron Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Havke Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym pomóc ubt w rozwiązywaniu skarg bo jest ich dużo. Czasami ubt nie wyrabia ze skargami i stoją one 3-5 dni. Doświadczenie w ocenianiu demek: mam duże Jak długo gram w CS:GO?: 3lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3-4h Znajomość SM: 5/10 Identyfikator Steam: Steam: STEAM_0:0:204906251 Kontakt: steam, forum discord Edytowane 9 Lutego 2019 przez Havke Poprawienie godzin 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 tak samo jak z joskim wara od ubt kto to niby akceptuje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Mysle ze stanowisko idealne dla ciebie. NA NIE. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Absolutnie nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Oczywiście że na NIE. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Za rok może dwa, jestem na nie Edytowane 9 Lutego 2019 przez NTM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Lubie Cie no ale na nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) XDXDX?XDX/DX??xD Dałbym ci na tak ale po pierwsze 1-2 godziny na forum to jest słabo Doświadczenie jeżeli nie kłamałeś tylko naprawde jakieś miałeś to napisz coś o tym a nie piszesz tylko że duże Niestety na nie Edytowane 9 Lutego 2019 przez Hemoglobina 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksoss Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na nie. -Brak rozpisania doświadczenia. -czas dzienny na forum +SM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Może kiedyś Na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Spróbuj za jakiś czas... Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie. Nie nadajesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jak ty nie umiesz pisać to jak ty chcesz być w UBT? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 14 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi