Skocz do zawartości

Nowe forum, nowe propozycje

Udostępnij

Avgariat

Rekomendowane odpowiedzi

xd

Jaki już wszystko tak ma wyglądać to zajebiście. lecz te takie małe smaczki dogadzają użytkownikom. 

1. Bannery serwerów. Edycja pod kolor który jest obecnie na forum. 

2. Icony bb. Kolor forum " :) "

3. Kolor właściciela.

4. Dobór palety rang.  Ew, cała edycja kształtu, Typu osobny spacebaner.

5.  Reputacja użytkownika, kolor forum.

6. Tracer łącza, gt, połączenie steam, gotv. Kolor forum

7. Imo, moim zdaniem na tło nałożyć jakąś siatkę, czy jakąś nierówność by nie było takie mdłe.

end xd

1. ? 2. ? 3. ? 4. ? 5. ? 6. ? 7. Nie jest mdłe.

Proponuję dodać major adminom (oraz opiekunom jeżeli tego również nie mają) możliwość zamykania i przypinania wątków w dziale serwera na którym się ma majora / opiekuna. 

@DAB!!!!już o tym pisałem tutaj :

Czerwonym z osobna trzeba dodawać moderację danego działu. Tu działa @ xBonio

1. Dodanie podświetlenia rang, jak np. w randze czarnych, tylko oczywiście o "wiele" mniejsze, żeby było lekko widoczne, ale bez przesady.

2. Zmiana czcionki forum na jakąś bardziej estetyczną, ta obecna wygląda jakby była zrobiona z jakichś cieniutkich linii, nie pasuje za bardzo do IPS (na jakąś w stylu jak np. poniżej)

https://www.myfonts.com/font/positype/air/comp-medium/

1. Muzyka profilowa pls.
2. Na stronie głównej po prawej stronie jeszcze trochę miejsca jest. 
Można dodać: 
YPmbKqU.png 

pgx4ckh.png 

3. W edycji profilu można dodać pole "Snapchat"

• Lubię to! 2
1. Może link? 2. Na razie nie. 3. Nie, może jeszcze insta, fb, numer telefonu, adres, imię ojca, ew. nazwisko panieńskie matki? XD

Przez Avgariat,

4. Zmiana ikonki rangi "kobieta" na jakieś serce, tak aby ładniej to wszystko wyglądało, może któreś z tych: https://www.flaticon.com/search?word=heart&category_id=31

[Moderatorzy możecie połączyć moje 4 propozycje w jedno, żeby nie było, że spamuje tymi propozycjami, aby sobie posty nabić, bo nie o to mi chodzi]

5. Zmiany w użytkowniku miesiąca:

- Zmieniał się będzie on pierwszego dnia każdego miesiąca zamiast zmieniać się gdzieś tam w środku.

- W głosowaniu będzie się wybierało jednego z np. 5 najaktywniejszych użytkowników na forum w danym miesiącu, tak, aby nie wygrywały jakieś randomowe osoby, które namówiły kumpli żeby na nich zagłosowali :D (nie wiem czy to do zrobienia)

LUB

- Będzie on działał jak użytkownik tygodnia na starym forum, czyli podsumowanie repek, postów, tematów, wpisów na sb razem wzięte obliczone w punkty będą wyznaczały użytkownika miesiąca (co wiąże się z usunięciem głosowania)

5.1 W użytkowniku miesiąca zamiast górnej tabelki zaznaczonej przeze mnie na czerwono mógłby się pojawić sam powiększony avatar na środku (również w kółku ofc), gdzie po kliknięciu na niego przekierowuje nas na profil użytkownika miesiąca/jego zawartość.

brrcjpG.png

• xBonio zmienił(a) tytuł na Nowe forum, nowe propozycje
  • xBonio odblokował(a) ten temat
  • xBonio zablokował(a) ten temat
  • Avgariat odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności