Gniewko Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nick: "Gniewko Imię: Norbert Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Ponieważ potrafię oceniać demka zgodnie z prawdą, jestem osobą obiektywną, mam teraz nawet dość dużo czasu A jak widać skarg na forum nie brakuje więc chciałbym pomóc myślę że regulamin znam każdego serwera bardzo dobrze więc w ocenianiu demek nie będę mieć problemu z karami. Mimo myślę że teraz przyda się dodatkową para rak do rozpisywania skarg z jb. Doświadczenie w ocenianiu demek: praktycznie żadne jeżeli chodzi o as. Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO około 4 lata. Aktualnie na moim profilu widnieje 1400h. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum chętnie zaglądam w każdym wolnym czasie, co zdarza się bardzo często. Znajomość SM: 3/10 Kontakt: TS,Steam,Forum,Discord. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na +wiek +aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak +wiek +aktywny na forum +Dobra rozpiska ostatniej skargi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 sorki ale nie - masz admina i zajmij sie nim +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxiC905 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jestem na tak +wiek +Doswiadczenie +Różne godziny grania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nie zbyt ogarniasz -zajmij się adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Na tak +admin jb +wiek -doświadczenie Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Briz0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nie - Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suki Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +sm +wiem +aktywność +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jestem na ogar potrzebni są UBT doświadczenie wiek aktywność masz wielkie chęci do gry ! to sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 tak +wiek +dhl parcel dawej moje najki ayeee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +ogarnięty +myślę że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +Wiek +Ładnie rozpisujesz demka Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +wiek +rozpiski na TaK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 +wiek +aktywność tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +aktywnośc +ogar -imie Norbert zle mi sie kojarzy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 W dniu 6.06.2020 o 03:34, Gniewko napisał: potrafię oceniać demka zgodnie z prawdą, jestem osobą obiektywną, po twoich skargach tego nie widać xD -nie ogar -jak rozpatrzyłem skargę nie po twojej myśli to miałeś do mnie pretensje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na Tak +ogar +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +ogarnięty +dobre rozpiski demek Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sham0n Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +ładnie rozpisujesz demka +Wiek +Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 - zachowanie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Osoba która powinna mieć perma i oszukuje całe forum składa podanie na ubt, jestem na nie, powody no macie wyżej mogę dodać jeszcze prowokujące zachowania z jego strony. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi