IGonnaHitYa Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick: IGonnaHitYaWiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Około miesiąc temu złożyłem rezygnację z tego stanowiska, ponieważ co raz bardziej traciłem chęci do gry i nie sprawiało mi to już przyjemności, poza tym doszły problemy rodzinne i w końcu po prawie 2 tygodniowym rozmyślaniu podjąłem decyzje o rezygnacji. Odchodzenie z szeregów administracji JB było złym wyborem, w ciągu jednego tygodnia serwer stracił 4 aktywnych adminów i momentami było naprawdę ciężko o przyjemną rozgrywkę na serwerze. Dlatego też chciałbym złożyć ponownie podanie. Byłem adminem na ponad 9 miesięcy,mam również ponad 28000 minut na serwerze. Znam bardzo dobrze regulamin jak i samą społeczność serwera. Aktualnie na serwerze jest 7 adminów, z doświadczenia wiem , że to o wiele za mało. Niedawno było około 14 a to i tak momentami było za mało, zawsze przyda się doświadczona para rąk Doświadczenie w adminowaniu: Bardzo długo pełnie funkcje administratora na serwerach , w sumie to od 5 lat. Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat ponad 6 k godzinW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bardzo różnie, wchodzę bardzo często w różnych porach dnia Link GT: Linkacz 1 Linkacz 2Znajomość SM: 4Link do profilu Steam: SteamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 +Wiek +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantownikkkk123 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie -nie miły -ze zdjecia wyglada nie za ciekawie 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak +doswiadczenie +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 -zachowanie -prowokujesz Na Nie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 na tak +powinien robić za nawigacje w google +wiek +doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na nie -zachowanie po rezygnacji 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +mutacja +doświadczenie +ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na nue, odbiło mu po rezygnacji, udawał jakiegoś klauna w sumie jak każdy były admin XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +ogarnięty +miał juz tu admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nie -Jak skarga na ciebie była to rozwaliłeś serwer -Nie ogarniasz jb -Tysiąc upomnień i skarg. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zostałem przekupiony 😂😂 Jak byłeś adm to jeszcze byłeś do zniesienia a jak już go nie miałeś to było gorzej dużo skarg na CB ostatnio Regulamin/znasz Doświadczenie/ok Sm/chyba też ok Nawigacja google @ NiceOnemusiałem zgapic😂 Na tak /eh Pozderki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Tak +duze doswiadczenie +ogar +wiek Edytowane 6 Czerwca 2020 przez GUSTAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) na nie - nie myślisz, porównujesz gwałt do zwyzywania -zachowanie +wiek Edytowane 6 Czerwca 2020 przez KopuS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak +Ogar +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak : + Lektor + Aktywność (co się nie wejdzie na serwer to chłop jest) + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 na tak doświadczenie wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Szczerze myślałem nad tym czy oddam głos na tak czy na nie . Mój głos po przemyśleniach to TAK. Ogona byłeś już adminem na tym JB więc masz doświadczenie , a to że ktoś mówi że wyzywales jakiegoś "gówniarza " który pyskował to moim zdaniem nic takiego . Jesteś sobą nie udajesz nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 +Aktywność +Staż na serwerze +Doświadczenie +GT +SM +Wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na nie Byłeś najgorszym adminem jakiego zapamietałem z AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tak +zachowanie +sm +ogar +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na TAK +doświadczenie +wiek +sm + da się normalnie pogadać Wydaje mi się że się przyda jakiś ogarnięty admin który nie daje mutow na 720 za nadużywanie mikrofonu …… a dużo takich jest na serv , co nawet komend nie znają podstawowych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Tak +Wiek +SourceMod +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi