Skocz do zawartości

Wyjaśniam to co ukrywałem przez długi czas...

Udostępnij

Michal645

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

W tym temacie chciałbym wyjaśnić coś co ukrywałem przez długi okres czasu. Otóż jakaś część osób ze starej areny/starego forum może mnie znać i wie, że byłem m@ drv1, global adminem i adminem na niektórych serwerach. Jakaś część osób uważała, że byłem ogarniętym adminem, ponieważ dobrze sobie radziłem i nie było na mnie skarg itd. Przez ten cały czas kiedy grałem na arenie poznałem super ludzi, fajne serwery i administracje. Moim pierwszym serwerem na ktory wszedłem na as był to drv1 gdzie do teraz gra sporo osób. Poznałem tam m.in. @ MiczuMily i wiele innych osób. Po jakimś czasie stwierdziłem, że warto złożyć podanie na admina i spróbować swoich sił w roli admina. Jak składałem podanie na admina to czytałem wymagania i zauważyłem, że admin jest chyba od 15 lat. Teraz dochodzę do sedna sprawy. Nie chce już kłamać czy ukrywać tego, ale kiedy pisałem te 1 podanie na admina to postanowiłem wpisać, że mam 15 lat, ale to właśnie była nie prawda. Normalnie gdybym nie pisał tego posta osoby które mnie znają dłużej mogłyby pomyśleć, że mam teraz 16 lat, ale właśnie skłamałem wtedy i teraz mam 15 lat. Przez ten cały czas źle się czułem z tym, że muszę cały czas kłamać z wiekiem aż do teraz, bo postanowiłem wam graczom areny wyjaśnić tą sytuacje i nie ukrywać się juz z tym.  

życzę wam dużo zdrowia w czasie pandemii i widzimy się na serwerach :D

Michal645

• Lubię to! 2
  • Smutne. 2
  • WOW MEGA! 1

2 godziny temu, Dover napisał:

Nie ma sensu kłamać z wiekiem, jeżeli jest się ogarniętym. 

młody człowiek ma inne podejście do takowej sytuacji i nie zawsze jest ono mylne, bo potencjalny rekruter takiej osoby będzie skłonniejszy gdy będzie w podaniu 15, a nie 14 
jest to raczej normalne, bo przeważnie każdy tak robił gdy jeszcze się starało o admina na 1.6 czy mc, sam wiele razy tak robiłem lmao

14 godzin temu, Michal645 napisał:

życzę wam dużo zdrowia

wzajemnie :pepeLove:

• Lubię to! 1

• SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności