Michal645 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie, W tym temacie chciałbym wyjaśnić coś co ukrywałem przez długi okres czasu. Otóż jakaś część osób ze starej areny/starego forum może mnie znać i wie, że byłem m@ drv1, global adminem i adminem na niektórych serwerach. Jakaś część osób uważała, że byłem ogarniętym adminem, ponieważ dobrze sobie radziłem i nie było na mnie skarg itd. Przez ten cały czas kiedy grałem na arenie poznałem super ludzi, fajne serwery i administracje. Moim pierwszym serwerem na ktory wszedłem na as był to drv1 gdzie do teraz gra sporo osób. Poznałem tam m.in. @ MiczuMily i wiele innych osób. Po jakimś czasie stwierdziłem, że warto złożyć podanie na admina i spróbować swoich sił w roli admina. Jak składałem podanie na admina to czytałem wymagania i zauważyłem, że admin jest chyba od 15 lat. Teraz dochodzę do sedna sprawy. Nie chce już kłamać czy ukrywać tego, ale kiedy pisałem te 1 podanie na admina to postanowiłem wpisać, że mam 15 lat, ale to właśnie była nie prawda. Normalnie gdybym nie pisał tego posta osoby które mnie znają dłużej mogłyby pomyśleć, że mam teraz 16 lat, ale właśnie skłamałem wtedy i teraz mam 15 lat. Przez ten cały czas źle się czułem z tym, że muszę cały czas kłamać z wiekiem aż do teraz, bo postanowiłem wam graczom areny wyjaśnić tą sytuacje i nie ukrywać się juz z tym. życzę wam dużo zdrowia w czasie pandemii i widzimy się na serwerach Michal645 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 oj byczqu szacun chociaz ze po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 absolutnie nie czaje o co chodzi miales miec 15 lat ale miales 14 czy tam 13 ch00j wie no i co 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 oszust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Spoko ja też okłamałem bo mam 11 ale nie mufcie nikomu 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 A kto nie kłamał w podaniu? Ja za pierwszym razem też dodałem sobie rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nie ma sensu kłamać z wiekiem, jeżeli jest się ogarniętym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 2 godziny temu, Dover napisał: Nie ma sensu kłamać z wiekiem, jeżeli jest się ogarniętym. młody człowiek ma inne podejście do takowej sytuacji i nie zawsze jest ono mylne, bo potencjalny rekruter takiej osoby będzie skłonniejszy gdy będzie w podaniu 15, a nie 14 jest to raczej normalne, bo przeważnie każdy tak robił gdy jeszcze się starało o admina na 1.6 czy mc, sam wiele razy tak robiłem lmao 14 godzin temu, Michal645 napisał: życzę wam dużo zdrowia wzajemnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Oj byczqu no czasami lepsza młoda osoba niż ktoś "dorosły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Niby okłamał ale szacun za przyznanie się i przeproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Szczerze? Wiedziałam o tym :v pogu za przyznanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi